Prati nas

Vijesti

Siromaštvo

Stampedo umirovljenika u Lidlu, potukli se za meso na akciji

Akcija ćevapa od svinjskog i junećeg mesa završava danas, a cijena kilograma je 2,73 eura.

Objavljeno

|

Umirovljenici se tuku za jeftino meso
screenshot: Instagram

U poznatoj beogradskoj trgovini danas su se sukobili umirovljenici zbog mesa kojem je snižena cijena. Kako se vidi na snimci objavljenoj na Instagramu, deseci ljudi okupljeni oko zamrzivača grabe pakete mesa koje je na akciji, javlja portal Nova.rs.

Praktički cijelo vrijeme traje svađa oko mesa. Jedna umirovljenica pokušala je upozoriti ostale da je dopušteno uzeti samo tri kilograma mesa, no rijetko tko ju je poslušao. Koliko je situacija izmakla kontroli govori podatak da je u jednom trenutku žena koja se mučila s mesom prednjim dijelom tijela bila gotovo u zamrzivaču.

Akcija ćevapa od svinjskog i junećeg mesa završava danas, a cijena kilograma je 319,99 dinara što je protuvrijednost od 2,73 eura. “Gospođo, gospođo molim vas… Zvat ćemo osiguranje, ovo nema smisla”, čuo se glas jednog od kupaca iz pozadine – koji je promatrao ovaj kaos.

Oglas

Slični prizori otimanja mesa zabilježeni su u Srbiji i prije četiri godine kada je na akcijskoj cijeni bila piletina, a povodom otvaranja trgovina ovog trgovačkog lanca. Više pogledajte u video prilogu.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.