Prati nas

Show

Gdje su nestali?

Tereza Kesovija: Sve je manje pravih muškaraca!

Pjevačica će uskoro izaći pred zagrebačku publiku. Nastupit će u Tvornici kulture u četvrtak, 6. travnja 2023. godine.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: Pjesma nad pjesmama)

Da se nešto događa s muškarcima, uočila je legendarna hrvatska pjevačica Tereza Kesovija. Naime, u razgovoru za RTL televiziju kazala je da ih je – sve manje.

“Pravi muškarac nikada neće prezati od toga da se približi ženi koja mu je zanimljiva i da joj otvoreno kaže da mu se sviđa. To mora reći na taj način da si mu dužna povjerovati. Nema takvih! Jednostavno, kao da se boje žena, a možda i imaju pravo.”

Tereza je nestanak vrsnih muškaraca objasnila emancipacijom žena. “Nekad ih nije ni bilo, a danas su na mnogim ključnim mjestima. Pokazalo se da su jako dobre, često puta i bolje od muškaraca. Na primjer, vozačice. Kad žena dobro vozi, onda vozi puno bolje od muškaraca”, zaključila je pjevačica koja će uskoro izaći pred zagrebačku publiku. Nastupit će u Tvornici kulture u četvrtak, 6. travnja 2023. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.