Prati nas

Show

Osigurana je

Ana Obregon: Anita, oprosti onima koji žele da nisi rođena. Imat ćeš sve!

Nadam da ćeš kad odrasteš okružena ljubavlju svih svojih rođaka, svojih 11 stričeva, svoje bake i svog oca na nebu, biti jaka, sretna, velikodušna, puna podrške i zdrava žena, napisala je Obregon.

Objavljeno

|

Ana Obregon surogat majka
Ana Obregon (screenshot: Hola!)

Novom objavom na Instagramu španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon (68) neizravno se obratila svojim kritičarima koji ne prestaju propitivati njene motive za angažiranje surogat majke koja joj je rodila unuku.

Podsjetimo, mala Ana Sandra rođena je u Sjedinjenim Državama, a začeta je sjemenom Alessa Lequia koji je kao 27-godišnji mladić, preminuo prije tri godine nakon neuspješne borbe s rakom. Cijeli proces do dolaska male Ane Sandre na svijet trajao je tri godine zbog pravnih procedura, objasnila je baka Ana.

“Kad pogledi beskrajne ljubavi ne trebaju riječi. Tko bi rekao da ću tvojoj kćeri 30 godina kasnije dati bočicu, moj Aless? Voljela bih da si još ovdje s nama. Voljela bih da ti rak nije ukrao pravo na život. Nadam se da si s neba oprostio onima koji tvojoj kćeri sada uskraćuju pravo na život”, napisala je Obregon uz fotografiju na kojoj hrani malu Anu Sandru.

“A tebe, moja Anita, ja ću čuvati i čuvati. Nikada ti neće nedostajati moje neizmjerne ljubav niti bilo kakvih materijalnih dobara. Jer za to je tvoja baka radila 40 godina, nadajući se da će to jednog dana naslijediti tvoj otac. Odrast ćeš okružena ljubavlju svih svojih rođaka, svojih 11 stričeva, svoje bake i svog oca na nebu. Nadam se da ćeš postati jaka, sretna, velikodušna, puna podrške i zdrava žena. I da ćeš oprostiti onima koji misle da ti sada nisi trebala živjeti, kao što sam im ja oprostila. Hvala ti moja Anita, što si mi vratila život”, poručila je maloj Ani Sandri.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.