Prati nas

Show

Čuda medicine

Ana Obregon: Surogat majka mi je rodila unuče, kćer moga pokojnog sina

Ana za sada s bebom nastavlja živjeti s one strane Atlantika čekajući povratak u Španjolsku. Svjesna je rasprave koju je potaknula ova odluka, a koja posljednjih dana ne prestaje puniti naslovnice.

Objavljeno

|

Davor Šuker, Ana Obregon
Ana Obregon (screenshot: Youtube)

Španjolska voditeljica i glumica Ana Obregon (68), poznata i po vezi s hrvatskim nogometašem Davorom Šukerom, prekinula je šutnju. Za magazin Hola! objasnila je da je novorođenče koje je iznijela iz bolnice u Sjedinjenim Državama njena unuka, a ne kći kako su javljali mediji, uključujući i nas.

Malena Ana Sandro, pravno gledano, je njezina posvojena unuka i kći njenog sina koji je preminuo u 28. godini nakon dvogodišnje borbe s karcinomom. Beba je rođena 20. ožujka surogat majčinstvom u Miamiju, gdje je ovaj proces legalan, a uz to, kaže Obregon – vrlo je uobičajen.

Pokojni Aless Lequio preminuo je prije tri godine, no prije nego se podvrgnuo teškim tretmanima pohranio je svoje spolne stanice. U spomen na njega Obregon se u javnosti gotovo uvijek pojavljuje sa zlatnom ogrlicom oko vrata na kojoj je njegovo ime.

“Ovo je bila Alessova posljednja želja, da dobije dijete”, rekla je Obregon objasnivši da je njen sin imao tri želje na samrti: stvaranje zaklade koja će tražiti lijek protiv raka, objavljivanje knjige koju nikada nije uspio završiti i osnivanje obitelji.

Ana, za sada, s bebom nastavlja živjeti s one strane Atlantika čekajući povratak u Španjolsku. Svjesna je rasprave koju je potaknula njena odluka da na ovaj način “oživi” pokojnog sina, a koja posljednjih dana ne prestaje puniti naslovnice, zaključuje Hola!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.