Prati nas

Show

Tužna vijest

Duško Lokin otvorio dušu: ‘Da, supruga mi je preminula od korone.’

‘Nisam ranije o tome govorio jer nisam htio medije na sprovodu, to je bilo samo za užu obitelj i prijatelje’, kaže 80-godišnji pjevač.

Objavljeno

|

Umrla žena Duška Lokina
Duško Lokin (LP Volim te, 1978)

Poznati glazbenik Duško Lokin (80), otkrio je da je njegova supruga, Anuška preminula od koronavirusa, piše Jutarnji.hr.

Naime, popularni je pjevač u studenom 2022. godine ostao bez dugogodišnje supruge, no nije htio ranije govoriti o tome. “Nisam htio medije na sprovodu, to je bilo samo za užu obitelj i prijatelje”, objasnio je 80-godišnji pjevač.

Kako je ispričao, njegova je supruga preminula 15. studenog od korone. Išla je na krstarenje kruzerom s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Duško kaže da je njena smrt bila “prava tragedija”, ali nekako nastavljaju dalje. “Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje”, dodao je.

Duško i Amuška Lokin bili su u braku više od 50 godina, a Duško je svojedobno rekao da je recept za sretan brak međusobno poštivanje i uvažavanje, te ljubav kao temelj svega.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.