Prati nas

Show

Biznis i emocije

Irena: Spajat ću stare dečke i cure, otvaram agenciju!

Novosti ima na poslovnom planu budući da uskoro počinje raditi u novoj tvrtki. Između ostalog, ima plan i što bi radila baš po svome guštu.

Objavljeno

|

Što radi Irena iz Ljubav je na selu?
Irena Lalin (screenshot: RTL)

Šarmantna Irena Lalin (50) iz Pakoštana po treći puta natjecala se u RTL-ovom showu Ljubav je na selu. Ova strastvena Dalmatinka nije uspjela osvojiti srce jednog od starijih kandidata, Zvonka (57) iz Buzina, no ostavila je dubok utisak na poklonike reality emisije.

“Nije me iznenadilo što me Zvonko prvu izbacio. Dok smo snimali, koketirao je i s jednom i drugom. Ja sam došla čisto da se provedem i odmorim od svega. S Brankicom sam ostala jako dobra, kao i s Jasnom koja je otišla kod Milka u Šibenik. Smilja kao Smilja je proračunata osoba koja je uvijek držala distancu. Brankica joj je bila konkurencija. Ona je bila u vezi mene dosta hladna, dok je oko Brankice uvijek nešto izvodila”, rekla je Irena za RTL.

Nakon što se vratila kući, kaže, od Zvonka nije bilo glasa. No, nije joj žao jer da je bio pravi, njihov bi se odnos odmah razvio. “Sama sam i dalje jer tamo gdje moj bivši muž dođe, tamo trava ne raste. No, vječni sam romantičar, vjerujem da ću doživjeti onu pravu, vječnu ljubav u kojoj čovjek u mene gleda kao u sebe. Ne idem na spojeve, niti se trudim. Kada me netko i nazove, odmah mu kažem dijagnozu. Kada god mi kaže dvije, tri riječi, ja se od toga mičem”, rekla je.

Što se poslovnih želja i planova tiče, Irena kaže: “Upustila bih se u influencanje, ali radije bih radila nešto opipljivo. Sada bih imala turu po selima, spajala bih stare momke i djevojke, a u planu mi je otvoriti i agenciju za spajanje parova.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.