Prati nas

Vijesti

Bravo!

Srbi lete za Malagu! Vučić najavio da diže mirovine za 15 posto

Prema njegovim riječima, Srbija je na donjem dijelu zemalja po zaduženosti, a MMF je priopćio da država nema fiskalnih ni monetarnih problema.

Objavljeno

|

Ljetovanja za umirovljenike
ilustracija: S. Bura/mj

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u četvrtak da će do kraja godine doći do novog povećanja mirovina, a tvrdi da će rasti i plaće.

“Kod nas će plaće i mirovine rasti. Siguran sam u to. Mirovine ćemo značajno povećati, nadam se između 14 i 15 posto, minimalno 12 posto. Dakle, ponovo do kraja godine”, rekao je Vučić na TV Prva. Prema njegovim riječima, Srbija je na donjem dijelu zemalja po zaduženosti, a MMF je priopćio da država nema fiskalnih ni monetarnih problema.

“U Beogradu će za dvije godine prosječna plaća biti 1.450 eura. Ne najviša plaća, već prosječna”, obećao je. Uz to, srbijanski predsjednik tvrdi da se u njegovoj zemlji živi bolje te da je standard građana znatno već. Vidi to, objašnjava, prema turističkim putovanjima.

“Imamo po 10 odmora. Priznajte sebi da malo bolje živite. Ne morate meni. Ljudi, nemamo slobodno mjesto na letu za Malagu”, obrazložio je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.