Prati nas

Show

I bogati plaču

Vjenčanja neće biti! Mogula Ruperta Murdocha (92) ostavila je zaručnica Ann (66)

Murdochov prijatelj je rekao Daily Mailu da je milijarder i dalje romantično naklonjen prema gospođi Smith, unatoč njihovoj odluci da se rastanu.

Objavljeno

|

Rupert Murdoch se ženi
Rupert Murdoch (foto: David Shankbone(Wikimedia)

Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith naglo su prekinuli svoju zaruke – samo dva tjedna nakon što su objavili planove o vjenčanju. 92-godišnji medijski mogul zaprosio je prošlog mjeseca bivšu dentalnu higijeničarku, 66-godišnju Ann Lesley Smith, s prstenom vrijednim do 2 milijuna funti.

Opisujući svoju vrtoglavu romansu kao “božji dar”, par je rekao da planiraju vjenčanje kasno u ljeto. No, zaruke su sinoć naglo prekinute nakon što su postigli dogovor o razlazu.

Prijatelj blizak paru rekao je da se gospođa Smith borila s medijskom pažnjom. “Jednostavno ne može biti u javnosti. Ona je vrlo privatna osoba”, rekao je. “Sjeli su i razgovarali. Složili su se da je bolje da se raziđu.”

Drugi Murdochov prijatelj je rekao Daily Mailu da je milijarder i dalje romantično naklonjen prema gospođi Smith, unatoč njihovoj odluci da se rastanu. “On joj se divi, poštuje je i smatra je izvanrednom ženom. Voli činjenicu da je tako smirena i jaka… i da dijele ista religijska uvjerenja”, kazao je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.