Prati nas

Vijesti

50 eura

Stiže zakašnjela uskrsnica varaždinskim umirovljenicima

Očekuje se da će isplata putem poštanskih uputnica na adrese korisnika krenuti krajem svibnja i početkom lipnja.

Objavljeno

|

foto: bruce mars/Unsplash

Kako bi varaždinski umirovljenici što prije dobili obećani novac, djelatnici gradske uprave Grada Varaždina privode kraju obradu podataka. Odgovarajući na veliki broj upita, iz gradske uprave poručuju da će takozvane “zakašnjele uskrsnice”, kao što je već najavljeno, početi stizati poštom za desetak dana, javlja Varaždinske vijesti.

Umirovljenicima čija ukupna mirovinska primanja za mjesec travanj 2023. godine (inozemna mirovina i hrvatska mirovina) iznosi do 400,00 eura, korisnicima nacionalne mirovine, osobama s invaliditetom koje su korisnici osobne invalidnine Zavoda za socijalni rad – Područnog ureda Varaždin i osobama koje imaju status nezaposlene osobe s invaliditetom u evidenciji Regionalnog ureda HZZ Varaždin, a imaju prebivalište na području Grada Varaždina, odobrena je isplata novčane pomoći u iznosu od 50,00 eura.

Svi podaci neophodni za isplatu dobiveni su po službenoj dužnosti od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Zagreb, Zavoda za socijalni rad –područnog ureda Varaždin i Regionalnog ureda HZZZ- Područni ured Varaždin i trenutno su obradi, te se očekuje da će isplata putem poštanskih uputnica na adrese korisnika krenuti krajem svibnja i početkom lipnja.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.