Prati nas

Ljubav

Trendovi

Vraća li se trend vjenčavanja u vrlo mladoj dobi?

Naše su se majke i bake udavale vrlo mlade, no čini se da se taj trend ponovno vraća. Pokazuju to vjenčanja bogatih i slavnih.

Objavljeno

|

Kada je najbolja dob za udaju i ženidbu?
foto: Євгенія Височина/Unsplash

U vrijeme naših majki i očeva, u brak se ulazilo mnogo ranije nego danas kad se mladi se prvo žele malo zabaviti, vidjeti svijeta i nešto zaraditi prije nego se odluče na veliki korak. Međutim, i taj trend se, čini se, opet, mijenja.

Poznati pjevač Jon Bon Jovi nedavno se, gostujući u jednoj radijskoj emisiji, pohvalio kako se njegov 20-godišnji sin Jake Bongiovi zaručio svojom 19-godišnjom djevojkom Millie Bobby Brown. 61-godišnji glazbenik kaže kako su godine ionako samo broj te da prava ljubav ne poznaje dob.

“Ne znam jesu li godine važne ako ste pronašli pravog partnera uz kojega možete rasti kao osoba. Mislim da bi to bio moj savjet za mladi par. Mudro je rasti zajedno”, kazao je Bon Jovi.

Zanimljivo, i sin poznatog nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije, Brooklyn Beckham već je uplovio u bračnu luku iako su mu tek 24 godine. Na raskošnom slavlju prošle je godine oženio bogatu nasljednicu Nicolu Peltz koja je ipak nešto starija – 28 joj je godina.

Čini se da sklapanje brakova u vrlo mladoj dobi ponovno postaje trend. Neki bi rekli da je spomenutim mladim parovima bilo lako uči u brak tako rano kad se nisu morali prvo pobrinuti za to od čega će i gdje živjeti, niti ih brinu skupe cijene kvadrata i nepristupačni stambeni krediti. Ali ipak, zanimljivo je da su u tako nježnoj dobi odlučili da je potraga za srodnom dušom završena. Želimo im sreću i nadamo se da će potrajati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.