Prati nas

Vijesti

Prije izbora

Reiner: Pogledajte je li trava pokošena! Kekin: I čiji su ministri u zatvoru!

Prije nego na idućim izborima date nekome svoj glas i odlučite se priključiti nekoj političkoj opciji, uzmite si vremena, istražujte i provjeravajte, analizirajte programe i postignuća, savjetuje akademik Reiner.

Objavljeno

|

Željko Reiner: Prije glasanja provjerite je li trava pokošena
Željko Reiner (screesnht: AJB)

Govoreći na otvaranju Treće godišnje konferencije Savjeta mladih u Republici Hrvatskoj, potpredsjednik Sabora Željko Reiner (HDZ) uputio je mlade kako glasati na lokalnim izborima.

“Kada dođu lokalni izbori”, rekao je Reiner, “pogledajte predizborna obećanja i programe, a onda je li se išta dogodilo, recimo s Jakuševcem, je li u Zagrebu pokošena trava, jesu li osigurane jaslice i vrtići za djecu, pogledajte afere, skandale, pogodovanje rođacima, primjerice u Splitu.”

Nije trebalo dugo čekati na odgovor platforme Možemo! “Usput pogledajte tko ono nije kupio PET/CT uređaje kako bi njihovi frendovi iz Medikola zaradili milijardu kuna od hrvatskih građana. I koja je stranka pravomoćno osuđena za korupciju i čiji ministri redovito završavaju u zatvoru zbog krađa”, u kratkom se videu na Reinerove riječi nadovezala saborska zastupnica Ivana Kekin.

Ivana Kekin (screenshot: Možemo)

“Prije nego na idućim izborima date nekome svoj glas i odlučite se priključiti nekoj političkoj opciji, uzmite si vremena, istražujte i provjeravajte, analizirajte programe i postignuća”, rekao je ranije mladima Reiner. “Raspitajte se i usporedite tko obećava med i mlijeko i primamljivo zbori, a nema nikakvih rezultata, a tko je onaj iza kojeg stoje stvarni i mjerljivi rezultati, istražite tko je od zastupnika od početka agresije na Ukrajinu dolazio u sabor s ukrajinskim znakovljem, a kako su onda glasali ti isti kada se odlučivalo o obučavanju ukrajinskih vojnika.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.