Prati nas

Show

Iskrene prijateljice

Cher o posljednjim danima Tine Turner: ‘Smijale smo se kao luđakinje pet sati’

Mislim posve iskreno da smo bile savršene prijateljice. Ona je bila takva sila. Nije namjeravala stati. Možda nije dobila svaku bitku, ali se borila u svakom ratu, kazala je Cher.

Objavljeno

|

Cher o Tini Turner
Cher (foto: TheEllenShow/Youtube)

Američka pjevačica Cher ispričala je medijima da je imala sreću družiti se s ikonom rock’n’rolla Tinom Turner u njenim gotovo posljednjim danima života. Energična Turner je, podsjetimo, 25. svibnja 2023. umrla u 83. godini života nakon niza dugih i teških bolesti.

Nakon povlačenja iz javnosti Tina Turner je sa suprugom živjela na švicarskom imanju. Kako je dvije zvijezde povezivalo cjeloživotno i iskreno prijateljstvo, Cher ju je redovito posjećivala. U razgovoru za MSNBC, Cher je kazala da je Turner, unatoč bolesti, bila jako sretna.

“Počela sam je posjećivati jer sam mislila da će, ako ne investiram vrijeme u to prijateljstvo, misliti da smo je zaboravili. Svi smo naizmjenično odlazili u Švicarsku i provodili vrijeme s njom. To ju je činilo sretnom.”

Cher je kazala kako joj je prilikom posljednjeg posjeta Turner rekla da je preumorna zbog bolesti i da se ne mogu predugo družiti. “Pet sati nakon toga smijale smo se kao luđakinje. Tina se sjajno zabavljala unatoč činjenici da je bila jako bolesna i nije htjela da ljudi znaju za to. Uspijevala je jer je imala stroj za dijalizu instaliran u kući.”

Tina Turner je koristila homeopatiju i tako si ugrozila zdravlje.
Tina Turner (screenshot: The Jonathan Ross Show)

“Nekad je ona ona osnaživala mene, a nekad sam ja osnaživala nju. Mislim posve iskreno da smo bile savršene prijateljice. Ona je bila takva sila. Nije namjeravala stati. Možda nije dobila svaku bitku, ali se borila u svakom ratu. Bila je tu i borila se za sve ono u što je vjerovala”, zaključila je Cher.

Legendarna Turner preminula je u svom domu u Küsnachu u blizini Züricha u Švicarskoj nakon što joj je već godinama zdravlje bilo dosta narušeno. Da je slavna pjevačica preminula prirodnom smrću za Daily Mail je potvrdio njezin glasnogovornik.

Sama Turner je prije smrti progovorila o činjenici da si je zdravlje dodatno ugrozila vjerujući u alternativne načine liječenja poput homeopatije. “Da sam imala bilo kakvu ideju o riziku koji preuzimam, nikada ne bih pružila šansu alternativnoj medicini. Liječnici su vrlo jasno stavili do znanja da su posljedice moje odluke nepovratne”, kazala je u ispovijesti koju možete pročitati na ovoj poveznici.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.