Prati nas

Ljubav

Brodolom

Ljubavni krah Iris (83) i Mohammeda (37) ražalostio je svijet: Naporan je!

Je li prekidu kumovalo neslaganje njenih sinova s novopečenim očuhom? Naime, Stephen Jones (56), sin Iris Jones, javno je izjavio da Mohammeda nikada neće zvati ‘tata’.

Objavljeno

|

Raskinuli baka i njen mladi dečko
Iris i Mohamed (foto: Iris Jones/Facebook)

Malo koji medij u protekle tri godine nije popratio nesvakidašnju ljubav Britanke Iris Jones (83) i Egipćanina Mohammeda Ahmeda Ibrahima (37). Par se upoznao putem Facebooka i usprkos 46 godina razlike, vjenčali su se i započeli novi život u Velikoj Britaniji. Za inat zlim jezicima koji su tvrdili da Mohammeda zanima samo britansko državljanstvo i bankovni račun njegove odabranice, oštro su demantirali takove neukusne navode.

No, sve što je lijepo, kratko traje. Iris i Mohammed više nisu zajedno, potvrdila je Iris za Closer. “Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga tko je 46 godina mlađi od mene, ali jesam. Obožavala sam sve kod Mohammeda. Ali postalo je naporno”, objasnila je. “Imali smo sjajan život u spavaćoj sobi, ali umjesto da se volimo, cijelo vrijeme smo se svađali oko svega i svačega. Ne mogu to trpjeti. Nisam zaljubljena tinejdžerka. Imam 83 godine.”

Pronašla je zamjenu

Živahna Iris, ipak, nije uronila u očaj zbog slomljenog srca, budući da je već pronašla zamjenu za Mohammeda. Njen novi mačak, gospodin Tibbs, sada je preuzeo njegovo mjesto i još više od toga. “Dobila sam ga nekoliko dana nakon što se Mohammed iselio i on je savršeni suputnik”, podijelila je. “On nikada ne prigovara, vrlo je tih i predivan za gledati – obožavam ga. A jako je sretan i ne stvara nered.”

“Uopće mi ne nedostaje Mohammed”, poručila je shrvanim obožavateljima. “Najviše me iznerviralo kada je otišao to što je uzeo moje pohane kozice koje sam planirala jesti te večeri.” Kamo se zaputio mlađahni ljubavnik, mediji još nisu otkrili.

Sinovi ga nisu htjeli zvati “tata”

Podsjetimo, par je nesebično dijelio detalje iz spavaće sobe. “Nisam očekivala da je tako visok, Bože, izgleda poput Adonisa. Bilo je prilično žestoko te noći. Mislila sam da sam djevica iznova. Drugi dan nisam mogla hodati, kao da sam cijelu noć jahala divljeg pastuha. Ali vođenje ljubavi nije najvažnija stvar u našem odnosu”, ispovjedila je svojevremeno Iris dodajući da za jednu noć potroše pakiranje lubrikanta.

Je li prekidu kumovalo neslaganje njenih sinova s novopečenim očuhom? Naime, Stephen Jones (56), sin Iris Jones, javno je izjavio da Mohammeda nikada neće zvati “tata”. Kada mu je majka rekla da se dopisuje s Egipćaninom, mislio je da je riječ o muškarcu njenih godina pa svemu nije pridavao previše pozornosti. “Kad sam doznao koliko on ima godina, to je izazvalo dosta napetosti. Moj brat to nije nikako prihvatio”, kazao je Stephen.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.