Prati nas

Show

Živi u vjeri

Ljupka Bahra (58) postala je katolkinja: ‘Imam tri sakramenta, samo brak fali’

Objavljeno

|

Bahra se krstila
Bahra Zahirović (screenshot: Youtube)


U lipnju ove godine Bahra Zahirović, nezaboravljena junakinja showa “Ljubav je na selu”, postala je katolkinja krštenjem u Katoličkoj crkvi. Osim što je vijest podijelila na društvenim mrežama, za RTL je objasnila zašto je u jednom danu primila čak tri katolička sakramenta.

“Budući da sam rođena u Hrvatskoj, tu sam odrasla i školovala se, a kao dijete, imala sam priliku ići na misu. Tako sam odgajana od početka svog uzrasta, da se znam prekrižiti Bogu, odlazila sam na Kamenita vrata. Te sve navike sam stekla kao djevojka i to sam zavoljela. Posvetila sam se tome da odlazim na Kamenita vrata, prošećem po Gornjem gradu. Često sam odlazila na proštenja i shvatila sam da je najbolje da se pričestim”, rekla je simpatična Bahra.

Kako bi ostvarila svoju želju, pohađala je vjeronauk i položila je ispit. “Prihvatila sam da moram proći vjeronauk, prošla sam na ispitu i osjećala sam se ponosno i sretno. Bila sam spremna na to sve i jako sretna što sam primila sve sakramente. Krštenje, Sveta pričet i Sveta potvrda. Još mi samo nedostaje ženidbeni sakrament. Tako se i svećenik šalio, a ja vičem: ‘Ne još'”, objasnila je Bahra, još uvijek razočarana u muškarce.

“To mora biti poseban čovjek s kojim bi ja to odlučila u današnje vrijeme, gledajući u suštinu života i sve primjere, gdje je najviše loših primjera u bračnim zajednicama. Teško se odlučujem na to, ali nikad se ne zna”, rekla je Bahra RTL-u.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.