Prati nas

Vijesti

Safet traži srodnu dušu: Ostavit će joj čak dvije mirovine

Safet Bešić ima dvije mirovine, jednu bosansku, a drugu američku. To je jamstvo, smatra, da će njegova buduća supruga biti zbrinuta i nakon njegove smrti.

Objavljeno

|

Traži ženu da joj ostavi penziju
ilustracija: Youtube

Safet Bešić (69) vratio se iz Amerike nakon 20 godina, no zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti samostalno obavljati kućanske poslove. I zato traži njegovateljicu ili, u idealnom scenariju, srodnu dušu koja će mu olakšati dane u starosti, biti emocionalna i svaka druga potpora. No i on ima puno toga ponuditi zauzvrat, navodi.

Naime, zbog slabovidnosti uzrokovane dijabetesom teško uzima i terapiju, a svaki drugi dan ide i na dijalizu. Zbog svega mu je nužna poludnevna ili cjelodnevna pomoć.

U videu objavljenom na Youtubeu kanalu Srednja Bosna Danas naveo je da ima dvije mirovine, jednu bosansku, a drugu američku. To je jamstvo, smatra, da će njegova buduća supruga biti zbrinuta i nakon njegove smrti. “Tražim poštenu osobu, prije svega da me ne potkrada, da joj ostane poslije mene penzija koja nije mala, ni jedna ni druga. Tako da može živjeti poslije mene”, govori Safet.

“Pokretan sam, mogu sam na zahod, mogu se sam okupati, , a za ostale detalje mogu se raspitati”, dodaje.

Safet živi u samom centru Bugojna, trenutno je slobodan i nada se da će mu se javiti žena koja je, kako kaže, prije svega poštena. Ako je pronađe, a ona ti poželi, mogu se zajedno preseliti u u Sjedinjene Države, zaključuje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.