Prati nas

Vijesti

Uhićen je

Uhićen srbijanski poštar, sumnja se da je krao mirovine

Novac je, stoji u kaznenoj prijavi, umjesto umirovljenicima – dostavljao u vlastiti džep.

Objavljeno

|

Skandal u Bijeljini! Mladi poštar Nikola Božić, u pijanom stanju, šokirao goste kafića dijeleći nepodijeljene mirovine. Atmosfera napeta, verbalni sukob prerastao u tuču. Policija intervenirala, Božić priveden. Direktor Pošte, Rada Bjelica, pozvan na razgovor. Prijeti mu otkaz.
ilustracija: S. Bura/mj

Policija je u srbijanskom Kraljevu uhitila 36-godišnjeg poštara iz Prijepolja. Sumnjaju da je počinio kazneno djelo pronevjere u obavljanju gospodarske djelatnosti.

Osnovna se sumnja se da je poštar M.T. u razdoblju od 12. do 20. lipnja ove godine prisvojio novčana sredstva koja su mu povjerena radi isplate mirovina korisnicima i otkupnina poštanskih pošiljaka.

Tako je, priopćila je policija, stekao nezakonitu imovinsku korist, oštetivši JP “Pošta Srbije” – Regionalnu radnu jedinicu “Užice, Šabac, Valjevo” za iznos od otprilike 513.000 dinara što je protuvrijednost od približno 4.400 eura. Osumnjičenika su s kaznenom prijavom doveli pred nadležno tužiteljstvo.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.