Prati nas

Show

Zaljubljen

Zdravko Mamić naprosto blista uz mlađu djevojku, u čemu je njegova tajna?

Mnoge mlađe žene preferiraju starije muškarce uz koje se osjećaju sigurno i intelektualno stimulirano. Stariji muškarci često imaju više iskustva u vezama i sigurni su da znaju ugoditi ženi.

Objavljeno

|

Zdravko Mamić presadio kosu
Jelena Planinić i Zdravko Mamić (foto: Instagram)

Sudeći prema zajedničkim fotografijama malo je tako sretnih parova kao što su bjegunac od hrvatskog pravosuđa i nekadašnji nogometni moćnik Zdravko Mamić (63) i njegova djevojka Jelena Planinić (36).

“Nikada nije izgledao ljepše i sretnije”, samo je jedan od komentara napisanih ispod fotografije koju je Jelena objavila. Prema neslužbenim informacijama, par se upoznao u Međugorju, a Jelena se, pisali su mediji, razvela od prvog supruga zbog ljubavi prema Mamiću.

Da je i nogometni moćnik stao na ludi kamen te da se želi osjećati mlađe govori i informacija koju su mediji objavili u travnju – Mamić se podvrgnuo transplantaciji kose, estetskoj operaciji koju su iskušali brojni Hrvati.

Ova sretna veza pokazuje da razlika u godinama ne mora biti prepreka. Dapače, mnoge mlađe žene preferiraju starije muškarce uz koje se osjećaju sigurno i intelektualno stimulirano. Stariji muškarci često imaju više iskustva u vezama i sigurni su da znaju ugoditi ženi. Iako su često zaposleni, vješto balansiraju poslovni i privatni život te teže monogamnoj vezi, što je san svake mlade žene.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.