Prati nas

Vijesti

Šesto mjesto

Hrvatska stranka umirovljenika: Idemo prema izbornom pragu!

Samo s više zastupnika u Hrvatskom saboru moći ćemo uspješnije realizirati naše političke planove i ciljeve i to u interesu svih umirovljenika, poručuju iz HSU-a.

Objavljeno

|

11 zahtjeva umirovljenika
Veselko Gabričević (foto: HSU)

“Prema svim anketama u ispitivanju preferencija javnog mnijenja prema političkim strankama Hrvatska stranka umirovljenika zauzima čvrsto 6. mjesto! I to unatoč tome što nemamo predstavnika u Hrvatskom saboru koji predstavlja najsnažniju polugu u javnom djelovanju”, pohvalila se objavom na društvenim mrežama Hrvatska stranka umirovljenika (HSU).

“Gledajući na taj način možemo biti zadovoljni jer brojne stranke iza nas imaju ne samo jednog već i više saborskih zastupnika. Ipak u kontaktima s umirovljenicima i osobama starije životne dobi koji nam se svakodnevno obraćaju i traže našu pomoć ne možemo i ne smijemo biti zadovoljni”, piše stranka.

“Zbog toga ćemo i dalje graditi našu političku priču tako da dohvatimo izborni prag u parlamentarnim izborima. Jer samo s više zastupnika u Hrvatskom saboru moći ćemo uspješnije realizirati naše političke planove i ciljeve i to u interesu svih umirovljenika. Dobro je ponoviti u interesu svih umirovljenika, a ne samo koji će glasati za nas već i druge stranke pa i one koji neće iz razno raznih razloga izaći na birališta”, zaključuje HSU u objavi na Facebooku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.