Prati nas

Show

Ljubav na selu

Bahra i Ranka: Stjepan je trebao unajmiti čistačicu, bojimo se šuge!

Jedno od rješenja koje je Bahra predložila je bilo iznajmljivanje nekog apartmana u koje bi smjestio djevojke. ‘Spremne smo dolaziti obavljati zadatke na farmu’, predložila je.

Objavljeno

|

Bahra i Ranka nezadovoljen su higijenom Stjepanove kuće
Ranka, Bahra, Blanka i Stjepan (scr: RTL)

Uginule muhe, prašina i plijesan po zidovima! Tri kandidatkinje iz najstarije skupine ovogodišnje sezone RTL-ovog ruralnog realityja ‘Ljubav je na selu’ zaključile su jednoglasno da ih na samoborskom imanju Stjepana Runtasa (67) nisu dočekali uvjeti dostojni njihove nazočnosti.

Naime, ovog opuštenog udovca zapale su tri Zagrepčanke. To su, iz ranijih sezona poznate, medijska ličnost Bahra (57) i mirna umirovljena krojačica Blanka (69), a pridružila im se i zlatna djevojka, umirovljenica i kreatorica nakita, Ranka (67).

“Bojim se da ću dobiti osip jer sam prečista i jako osjetljiva. Vjerujem da su ostale cure isto tako osjetljive“, kazala je Bahra o higijeni Stjepanova doma navodeći čega se najviše boji: “Plikova, osipa, neke nove šuge. Meni se to gadi, jako se bojim nove šuge koja mi ne treba. Nisam očekivala hotel, već urednu pristojnu seosku sobu.”

Iznajmiti alternativni smještaj ili ne?

“Jedan muškarac, ti si se došao ženiti? Halo! Daj se malo prizemlji”, poručila je Stjepanu i odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Naime, upravo ga je Bahra izvijestila da stvari neće funkcionirati na način kako je on to zamislio. “Htjele smo si posložiti posteljinu. Trebalo je presvući i osvježiti posteljinu. I prozore je trebalo oprati. Znam da ste muškarac u godinama. Okej, to se podržava. Ali da, mogla se neka ženska ruka naći da to malo poredi prije našeg dolaska”, kazala mu je.

Jedno od rješenja koje je predložila je i bilo iznajmljivanje nekog apartmana u koje bi smjestio djevojke. “Spremne smo dolaziti obavljati zadatke na farmu”, predložila je. No, domaćin je tu mogućnost odbio i kazao da je od svojih djevojaka očekivao da će same pospremiti svoje spavaće sobe.

“Sva treperim!”

“To je krivi način da traži ženu. Nije žena kućna pomoćnica”, kazala je Ranka u kameru. Stjepanu se ispričala i rekla da ne može čistiti zbog alergije te da za to ima i liječničku ispričnicu: “Imam osipe, žive rane. Imam dokumentaciju. Sva sreća pa sam je ponijela. Ja ne mogu glumiti ‘Odred za čistoću’. Ja kao tvoja zlatna djevojka nisam trebala doći i to doživjeti.” Ranka je kasnije dometnula kako “sva treperi” te da će se vrlo teško smiriti nakon ovako neugodnog iznenađenja.

“One traže Sheraton, a doma ga nemaju. Znale su kamo idu”, zaključio je Stjepan prepustivši na kraju Bahri i Ranki vlastitu spavaću sobu uvjeren da mu njih dvije spletkare iza leđa.

“Pretjerale su. Mislim da Stjepanu nije svejedno”, zaključila je ovu neugodnu epizodu gospođa Blanka koja je ipak odlučila zadržati sobu koju joj je Stjepan prvotno namijenio.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.