Prati nas

Show

Tužan kraj

Dolazak djeteta mijenja sve: Pacino (83) više nije s 54 godine mlađom Noor

Al Pacino iz prethodnih veza ima kćerku Julie (33) te 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

Objavljeno

|

Al Pacino čeka bebu
Al Pacino (screenshot: thegameawards/Youtube)

Glumac Al Pacino (83) i producentica Noor Alfallah (29) nedavno su okončali svoju vezu, samo tri mjeseca nakon što su postali roditelji maloga Romana. Vijest je to koja je slomila srce brojnim obožavateljima ovoga para. No teško je ne zaključiti da je i mnogima zaigralo srce pri pomisli da je iskusni šarmer Pacino sada opet slobodan poput ptičice.

Dok razlozi za njihov prekid ostaju nepoznati, špekulacije sugeriraju da veza s Noor nije izdržala snažan pritisak noćnih hranjenja i mijenjana pelena te da je par zaključio kako će biti bolji roditelji ako se – raziđu.

Iz pravnih dokumenata koje je The Blast imao uvid, saznajemo da je Noor zatražila potpuno skrbništvo nad njihovim sinom, istovremeno omogućivši glumcu pravo na posjete.

Noor Alfallah, od ranije poznata zbog afiniteta prema muškarcima u najboljim godinama, uključujući Micka Jaggera i Clinta Eastwooda, iznenadila je planetarno popularnog glumca pozitivnim testom na trudnoću. Mediji javljaju da se i inzistirala na DNA testiranju kako bi glumcu dokazala da je upravo on sretni otac.

Glumac poznat po “zmiji u novčaniku”

Prije Noor, glumac je bio u vezi s izraelskom glumicom Meital Dohan (40) koja je za pucanje njihove dvogodišnje veze optužila – razliku u godinama i škrtost.

“Pokušala sam poreći našu veliku razliku u godinama, no iskreno govoreći on je već stariji čovjek pa čak uz svu moju ljubav naša veza nije uspjela potrajati”, izjavila je Dohan u razgovoru za izraelski časopis La’Isha. Uz to, požalila se, kupovao joj je samo cvijeće. “Ne znam kako bih to pristojno rekla. Nije volio trošiti novac”, kazala je Dohan. Kakve je darove ona kupovala Pacinu, nije objavila.

Al Pacino iz prethodnih veza ima kćerku Julie (33) te 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.