Prati nas

Show

Odlučna!

Amra: Radoslav je lijep, ako ću biti s djedom od 70 godina – to je moja stvar

Amra je otvoreno govorila o razlici u godinama između nje i Radoslava te istaknula svoju neovisnost u izboru partnera bez obzira na dob.

Objavljeno

|

Armina Amra Ahmetović iznenadila je Radoslava i druge kandidatkinje u emisiji "Ljubav je na selu" svojom izravnošću i direktnim pitanjima pri prvom susretu. Brzo je osvojila Radoslava svojom urednošću i podrškom u čišćenju njegova doma te komentirala svoju direktnost. Također, izrazila je svoju neovisnost u izboru partnera, bez obzira na dob, ističući da svatko ima pravo na vlastite preferencije.
screenshot: RTL

Armina Amra Ahmetović  je dolaskom na imanje kod Radoslava Biskupovića  u “Ljubav je na selu” iznenadila i njega i njegove kandidatkinje Ines, Irenu i Suzanu, a začudila ih je i njezina izravnost pri prvom susretu s farmerom kada mu je postavljala intimna pitanja.

Brzo je osvojila Radoslava svojom urednošću i jer mu je pomogla čistiti njegov dom, a za RTL.hr progovorila je o odnosu s njim i svojim suparnicama te je komentirala svoju direktnost koja je nekima smetala.

“Kad sam došla, ostale cure nisu bile zadovoljne Radoslavom i nije ga bilo na imanju. Onda sam se odlučila malo više srediti kako bih ga privukla i kako bi se zaljubio na prvi pogled. Prvi dojam mi je bio da je lijep, pametan, ali meni ne pristaje taj njegov karakter i mora ga promijeniti da bi naš odnos napredovao dalje”, ispričala je Amra. 

Otkrila je kako se slaže s ostalim kandidatkinjama. “Cure su mi čista desetka. Super su. Sa mnom su predobre. Znači, nemam ništa protiv njih”, rekla je.

Osvrnula se na Inesin komentar da joj ona može biti mama. “Pa možda se to Ines ne sviđa, ali ja bih rekla to ovako. Svatko ima svoj život i ja sam punoljetna osoba pa ako hoću dečka od 18 godina ili nekog djeda od 70 godina, to je moj život. Meni da se čak svidi i netko od 70 godina, procijenit ću je li za mene i ako je, onda ću se upustiti u vezu s njim”, rekla je Amra. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.