Prati nas

Show

Vrijedne poruke

Bahra (58): ‘Svi imamo pravo na ljubav. Primitivni komentari me ne zanimaju!’

Zvijezda RTL-a objasnila je da ljudi, bez obzira na godine, imaju pravo na ljubav. Zlim jezicima na društvenom mrežama poručila je: ‘Ne stidim se svojih godina. Nebitno je što vi kažete, bitno je ono što ja kažem!’

Objavljeno

|

Bahra je objasnila da ljudi u svim godinama imaju pravo na ljubav. Nebitno je što pišete, bitno je što ja kažem, poručila je komentatorima na društvenim mrežama.
Bahra Zahirović (scr: RTL)

Bahra Zahirović je jedna od tri kandidatkinje ‘Ljubav je na selu’ koje su na imanju kod farmera Stjepana Runtasa, a za RTL.hr otkrila je kako zamišlja svog princa na bijelom konju i koje osobine mora posjedovati. Osvrnula se na svoje godine i objasnila da svatko ima pravo na ljubav. 

“Znači, ovako, bez obzira na sve. Ja sam 4. kolovoza napunila 58 godina, ali ja se ne stidim svojih godina. Ja sam žena, evo vidite, ok. Hvala bogu, za sada zdrava. Bože, hvala ti. Sve to ima svoje stajalište, ali isto tako ne volim ljude koji omalovažavaju generaciju.”


Posebno su joj odbojni oni komentatori koji govore da “stare babe ili stari prdonje nemaju što tražiti”. Kaže, takve izjave su posebno primitivne i odvratne. “Znači, ja ću ovako reći jasno i glasno. Svi mi imamo pravo na ljubav i život bez obzira koliko tko ima godina. Svatko je željan dok mu srce radi pažnje, ljubavi, nježnosti, toplog zagrljaja. Znači, nemojmo biti sebični da ugrožavamo generacije ljudi. Ja kao ja, zaboravite moje godine. Uopće vas ne želim čuti”, istaknula je. 

Otkrila je što želi, a što ne ne želi kod muškarca. “Ja Bahra kao Bahra još očekujem muškarca. Znači, primitivan muškarac me ne zanima. Mora biti vrhunske kvalitete, uredan, pun kvalitete čistoće, lijepog oblačenja. U prvom redu, pristup, što mi je bitnije od svega, dobar kavalir, džentlment, mora biti kvalitetan u ljubavi, a ne neki mlitavac. Ja volim kvalitetu jer sam još uvijek kvalitetna žena”, ispričala je Bahra. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP