Prati nas

Mozaik

Odjevni neukus

Harapin Zalepugin: Mladima se danas sve vidi, mogu i goli hodati

‘Vrlo sam aktivna, pripremam djevojke za scenu, to volim i znam raditi. Jedan dizajner me je usporedio sa svojom bakom. No, ja nisam baka iako imam 72 godine.’

Objavljeno

|

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica, kritizirala je neukusno odijevanje mladih.
Tihana Harapin Zalepugin (foto: privatni album)

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin komentirala je za Jutarnji list način na koji se danas odijevaju mladi.

“Mladi većinom nose uske traperice. Meni dođe nekad da pitam: a zašto si ti uopće obukla ove hlače? Pa mogla si gola hodati. Sve ti se vidi. To nema veza s građom. To ima veze s mozgom jer nemoj se čuditi ako te netko uštipne ili ti nešto dobacuje”, kazala je Harapin Zalepugin.

“Ja sam za pristojnost, a toga sve manje viđam. Pristojna odjeća ne mora biti skupa. Kada gledam slike sa zagrebačke špice subotom, ne mogu vjerovati što je u nekim glavama”, govori modna agentica. Na opasku da bi se nakon takve izjave na nju mogle naljutiti feministice, odgovara: “Neka se ljute, ja imam svoj stav!”

O žvotu nakon smrti supruga, Harapin Zalepugin je kazala: “Kako se nosim? Radim, živim… Ne znam uopće od kud bih krenula. U svako slučaju tu sam. Vrlo sam aktivna, pripremam djevojke za scenu, to volim i znam raditi. Jedan dizajner me je usporedio sa svojom bakom. No, ja nisam baka iako imam 72 godine. Penjem se na četvrti kat, puno hodam, drži me akcija i i pomisao na moje zlato koje je negdje gore, koje me vidi i koje ne smijem osramoti.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.