Prati nas

Show

Ljubavna križaljka

Jakšićki zavodnik Branko (66): Lomio je srca, a sada strepi od iste sudbine

Na samom početku sezone doživotnu ljubav izjavljivao je kandidatkinji Ruži iz Švedske, no nakon Smiljinog dolaska, odmah joj je okrenuo leđa i dao crveni karton.

Objavljeno

|

U RTL-ovom "Ljubav je na selu," farmer Branko Jurković iz Jakšića traži ljubav s odabranicom Smiljom. Smrt supruge ga je duboko pogodila, a veza s Smiljom postaje zanimljiva nakon što postane njegova "zlatna djevojka." Smilja je oprezna, prisjećajući se prošlih iskustava, a Branko se bori s kompliciranim vezama s drugim kandidatkinjama, poput Ruže iz Švedske. Sve ostaje neizvjesno u ovom agro-reality showu.
Branko Jurković (scr: RTL)

Još uvijek ne znamo hoće li farmer Branko Jurković (66) pronaći ljubav u RTL-ovom agrorealityju “Ljubav je na selu”, no čini se kako je ovaj udovac iz Jakšića ipak stao na ludi kamen. Njegova odabranica Smilja, za sada, nije posve sigurna da želi nataknuti još jedan zaručnički prsten.

Podsjetimo, brkati Branko radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine o životinjama i poljoprivredi. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi.

Smrt supruge ga je uništila

U životu je iskusio i dobro i zlo. Nakon 25 godina braka, iznenadna smrt supruge bacila ga je na koljena. Samoća mu, kaže, teško pada, a još mu je u prošlim sezonama za oko zapela Smilja Livančić (56) iz Pakraca. Iako je svoje srce u prošloj sezoni Smilja darovala farmeru Zvonku Šantalabu, on ga je zgazio u dramatičnoj epizodi koja je kulminirala Smiljinim suzama.

No Smilja je, ove godine, odlukom produkcije postala Brankova “zlatna djevojka”, gurnuvši u zapećak ostale djevojke koje se natječu za ljubav autoritativnog Branka. On pak ne krije da bi mu život bez Smilje bio težak pa joj je organizirao romantičnu večeru.

Branko je pokazao romantičnu stranu

“Nisam očekivala baš ovako, to je stvarno bilo romantično”, kazala je Smilja nakon što je skinula povez iznenađenje. “Ljubavi, jedan poklon sam ti pripremio”, kazao joj je Branko, a ona se šokirala kad je ugledala ogrlicu s privjeskom srca, koju je gledala dok su šetali gradom toga dana.

“Mislim da je počela razmišljati drugačije prema meni, imati neke osjećaje. To je moja želja, moj san. Sve što jedna žena treba, ona sve ima kod sebe”, kazao je zaljubljeni farmer. No Smilja, iako Brankovo srce ne želi prepustiti drugim djevojkama, nije sigurna želi li mu dati priliku. Podsjeća me jako na mog drugog muža, dosta priča, ide naređivački, ja to ne volim”, kaže poučena životom.

Branko pak ne dvoji – njegovo srce kuca samo za nasmijanu Pakračanku. “Ako me ti razočaraš, ja ću patiti. To je onda kraj za mene”, kazao je.

Smilja i Ruža – čokolada i kakao

Hoće li Branko doživjeti ono što je napravio Ruži, tek ćemo vidjeti. Naime, na samom početku sezone doživotnu ljubav izjavljivao je kandidatkinji Ruži iz Švedske, no nakon Smiljinog dolaska, odmah joj je okrenuo leđa i dao crveni karton. Od Ruže smo doznali da joj je vragolasti Branko i nakon toga slao sijaset ljubavnih poruka i tražio oprost, dok je istovremeno hofirao Smilji. Moglo bi se zaključiti da jakšićki šarmer želi sve. No posve je jasno da to tako neće funkcionirati.

“Ispostavilo se da riječ ne znači ništa za njega. Trebao bi znati što kaže, što obećava”, komentirala je Ruža po izbacivanju, no produkcija je odlučila ipak je vratiti u emisiju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.