Prati nas

Vijesti

Novac

Kutina će i ove godine isplatiti božićnicu umirovljenicima, ovo su iznosi

Objavljeno

|

Naknada za branitelje
foto: NFT CAR GIRL/Unsplash

Grad Kutina nastavlja sa isplatom božićnice umirovljenicima  i osobama s invaliditetom koji primaju osobnu invalidninu.

Pravo na jednokratnu novčanu potporu ili božićnicu ostvaruju svi umirovljenici i osobe s invaliditetom koje primaju osobnu invalidninu koji imaju prebivalište na području Grada Kutine, a čije mirovine iznose 365,00 eura i manje.

Oni koji primaju do 249 eura mirovine, primit će božićnicu u iznosu od 60 eura, dok će oni koji primaju od 250 do 365 eura primiti 50 eura božićnice. Novac će se isplatiti na tekuće račune primatelja.

Svi korisnici navedenih kategorija koji žele ostvariti pravo na ovogodišnju božićnicu, moraju ponovno podnijeti zahtjev. Više informacija potražite ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.