Prati nas

Vijesti

Saborska fotelja

Miletić se pohvalio tisućama eura: Umirovljenici mi daju novac

‘Sada je čas da vi stanete uz moj bok. Da vi pokažete koliko vrednujete sve ono što sam činio. Sada je čas da vi sami date doprinos i budete moj vjetar u leđa. Nema ništa od skrivanja, ovo je vrijeme hrabrih’, navodi ovaj saborski zastupnik.

Objavljeno

|

aborski zastupnici, uključujući Marin Miletić iz Mosta, skupljaju donacije za predizbornu kampanju. Marin Miletić, poznat po svojim teorijama urote u Saboru RH, prikupio je 27.000 kuna u samo dva dana putem društvenih mreža. Donacije dolaze od različitih ljudi, uključujući umirovljenike, studente, pčelare, stočare i sportaše. Miletić potiče podršku i poziva na sudjelovanje u kampanji.
Marin Miletić (screenshot: Youtube)

Saborski zastupnici željni još jednoga mandata počeli su sa skupljanjem donacija za službeni dio predizborne kampanje koja već traje mjesecima. Jedan od njih je i Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta iz VIII. izborne jedinice.

Osebujni Miletić, jedan od najgorljivijih teoretičara urote u Saboru RH koji mjesečno samo na konto mandata zarađuje više od 2.000 eura, pokrenuo je prikupljanje novca preko svojih kanala na društvenim mrežama. Kako kaže, u samo dva dana, prikupio je gotovo 27.000 tisuća kuna. Novac mu, pohvalio se, daju baš svi.

“Hvala vam, ljudi, na silnoj potpori‼️ 118 vas mi je u dva dana uplatilo 3.548 eura – 26.610 kuna. Hvala vam svima!” napisao je. “Nismo stvoreni da dimimo, nego da gorimo, kako bi rekao o. Gabrić. A ja doista tako i živim, pa tako neka i bude. Sve donacije u ova dva dana – od malih ljudi. Pišu mi umirovljenici da su mi uplatili 20 eura od svoje premale mirovine”, navodi zastupnik.

“Studenti, mladost, pčelari, stočari, sportaši… Radovalo me vidjeti među donatorima neke moje bivše suigrače”, objasnio je tko su sve njegovi podupiratelji.

“Sada ste vi na potezu, budite mala kap velikog vala koji dolazi”, napisao je, između ostalog, Miletić na Facebooku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.