Prati nas

Show

Mišići i motori

Novivaroški Apolon: Za Mijom (58) luduju tri djevojke, koja od njih je prava?

Iako dosad nije stupio u brak, otkriva da iza sebe ima dvije velike ljubavi, a njegov životni put obilježen je promjenama i teškoćama, iz kojih se izvukao zahvaljujući snalažljivosti i podršci dragih ljudi.

Objavljeno

|

Kako pronaći ljubav u zrelim godinama? Unatoč teškoćama, Mijo se nada da će pronaći ljubav svog života među troje djevojaka koje su iskazale interes za njega - Katarinom, Brankicom ili Ružom.
Mijo Bošnjak (scr: RTL)

Ako je itko od kandidata ovogodišnjeg RTL-ovog zbiljokaza “Ljubav je na selu” otrov za žene, onda je to Mijo Bošnjak (58) farmer iz mjesta Novi Varoš. Naime, za Mijom luduju čak tri djevojke, dok je četvrta s njim uspostavila kvalitetno prijateljstvo. No tko je novivaroški ljepotan koji se ne libi pokazati skladno tijelo ni pred kamerama ni pred djevojkama.

Bajker je i kaže da su mu motori jedna od najvećih strasti i u njima stvarno uživa, a druga velika ljubav mu je cvijeće koju je na njega prenijela njegova pokojna majka. Mijo dosad nije bio u braku, ali iza sebe, kako kaže, ima dvije velike ljubavi, izvijestio je RTL.

Tajanstveni Mijo rano je ostao bez oca, a često je mijenjao škole. Odrastanje mu je, kaže, bilo teško. “Naučio sam se snalaziti, preživljavati. Jako sam bio inteligentan, ali svaka nova sredina, svaki novi podražaj mi je smetao, trebalo mi je da se uklopim. Rano sam shvatio da život nije ono što ja želim nego ima svoja neka pravila. Netko je drugi to posložio. Samo idem kroz život pa dokle stignem.”

Stranac u selu

Rođen u Bosni, Mijo se doselio u selo nedaleko Stare Gradiške no kaže da ga suseljani doživljavaju kao stranca te da mu to smeta. Ipak, kroz život nije koračao sam. “Uvijek sam imao nekoga tko mi je pomagao na bilo koji način. Bilo mi je lakše nego kada sam bio sam. Period kada sam bio sam je bilo kada sam prekinuo zaruke. Tada sam totalno potonuo, pao sam u depresiju pa sam si rekao kako si to više neću dopustiti. Držao sam se društva, bilo tko, samo da nisam sam.”

Iako je pronašao novu ljubav, i ona je nestala iz njegova života. “Sada više ne znam što je srodna duša. Prošao sam razne traume i svašta nešto, ali ne dam se slomiti.” Zato se nada da će jedna od tri djevojke koje pokazuju iskreni interes za njega biti ljubav njegova života. Katarina, Brankica ili Ruža, s kojom bi ovaj usamljeni muškarac bio savršeni par?

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.