Prati nas

Show

In memoriam

Po povratku s treninga preminuo je Matthew Perry, glumac iz Prijatelja

Policija je objavila da je Perry pronađen mrtav u jacuzziju. Vjerojatno se utopio nakon što je doživio srčani udar.

Objavljeno

|

Od čega je umro Matthew Perry?
Matthew Perry (scr: ABC News)

Glumac Matthew Perry, koji je slavu stekao devedesetih godina kad je u popularnij TV seriji “Prijatelji” tumačio ulogu duhovitog Chandlera Binga, pronađen je mrtav u subotu poslijepodne u svojoj kući u Los Angelesu, izvijestili su američki mediji. Bile su mu 54 godine.

Policija je objavila da je Perry pronađen mrtav u jacuzziju. Vjerojatno se utopio nakon što je doživio srčani udar. Prema neimenovanim izvorima portala TMZ, glumac je došao kući nakon dvosatne sportske aktivnosti te je nedugo nakon toga asistenta poslao da obavi zadatke po gradu. Kada se asistent vratio dva sata kasnije, pronašao ga je mrtvog i nazvao 911. Perry je rekreativno trenirao pickelball, igru koja se igra u paru ili četvercu s lopticom i posebnim reketima.

Osim u seriji “Prijatelji”, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., i u kojoj su još glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow, Matthew Langford Perry je glumio i u fimovima “Brak na brzaka”, “Ubojica mekog srca”, “Troje za tango” i brojnim drugima.

Glumac je prije godinu dana objavio autobiografiju (“Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing” ili u slobodnom prijevodu “Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar”) u kojima je pisao o karijeri u Hollywoodu, ljubavnim vezama te ovisnosti o drogama i alkoholu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.