Prati nas

Show

Poljubac

Vesna i Ivan stavili karte na stol: Morali smo to učiniti, nije nam prvi put

Konzervativni gledatelji ‘Ljubavi na selu ‘ne prihvaćaju odnos Vesne i Ivana, ponajviše zbog razlike u godinama. Usprkos tomu, oni su posve iskreni o svojim osjećajima i mogućnostima, no Ivan je odlučan da ne želi ozbiljnu vezu.

Objavljeno

|

RTL-ov show 'Ljubav je na selu' uzburkava strasti na društvenim mrežama zbog kontroverznog para - Vesna (52) i Ivan (30). Njihova veza i komentari izazivaju rasprave o dobnoj razlici i ljubavi u 21. stoljeću.
scr: RTL

RTL-ov zbiljokaz “Ljubav je na selu” i dalje izaziva lavinu komentara na društvenim mrežama, a među posebno intrigantnim sudionicima su kandidatkinja Vesna Vuković (52) i gušćanski farmer Ivan Detković (30).

“Ali on joj može biti sin”, u komentarima na društvenim mrežama bezumno i licemjerno bjesne konzervativne žene koje odraslog muškarca svode na razinu djeteta, a ženama poslije pedesete dopuštaju samo reduciranu ulogu bake i majke koje se obavezno žrtvuju za obitelj, lišene svake pomisli na ljubavni život.

Vesna i Ivan stavili su karte na stol. Na njeno pitanje što misli o njoj, Ivan je odgovorio: “Koliko sam te upoznao u ova tri dana, okej si mi. Vrijedna si kulturna, za zabavu i šalu, iskrena si. Bitno mi je da mi ne odeš po noći”, referirao se na neugodnu epizodu s Gabrijelom dok je hranio pršutom Vesnu na romantičnom pikniku. “Ljubica moja mala”, tepala mu je i milovala ga po obrazima.

“Ti si jedan fin i kulturan dečko. Malo je takvih, a ja to ne kažem za svakoga”, uzvratila mu je Varaždinka i udijelila mu srdačan poljubac. “Morala sam to napraviti”, kazala je. “Kao da nam je to prvi put”, uzvratio joj je Ivan koji prema vlastitom priznanju, nikada nije imao djevojku.

“Da budem iskren, imao sam puno obaveze. Odlučio sam poslije tridesete tek aktivnije tražiti. Možda je to sad ovaj trenutak”, kazao je ranije. Komentirajući njihov odnos Ivan je objasnio da ga Vesna želi u potpunosti, no još nije odlučio. Ipak, potvrdio je da ga privlače žene starije od njega. “Ali ne bih ništa ozbiljno, sve može biti u šali i u avanturi.” Podsjetimo, nešto ranije je izjavio: “Stara koka, masna juha. Samo mast gore pliva.”

Govoreći o svojoj konkurentici Samanti, Vesna je zagonetno rekla: “Ne mogu mu zamjeriti. Ipak je ona mlađa. Dobro ja sam starija, ali znam kako se ponio prema meni i što je bilo, tako da… Da je to htio nešto što je napravio sa mnom na početku, napravio bi s njom.”

“Možda je to bilo samo za jednu noć. Navodno Ivan voli mlađe”, promrmljala je Samanta u kameru.

Vesna je pak u opširnom razgovoru za RTL rekla: “Godine su samo broj. Iskrenost i povjerenje, to je nešto što je potrebno.” Potvrdila je da se u mlađem društvu osjeća opuštenije te da lakše razgovara s mlađima. Ipak, svjesna je da je danas vrlo teško pronaći osobu s kojom bi podijelila život. Dugo joj je, dodala je, trebalo da vrati povjerenje u ljude.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.