Prati nas

Show

Seoski bazen

Vesna (52) pokazala je grudi mladom Ivanu (30), bazen je zakuhao

Zavodljivo spuštanje grudnjaka potpuno je izbezumilo mladog farmera koji je oduševljeno aplaudirao prizoru koji nije mogao zamisliti ni u najluđim snovima.

Objavljeno

|

Vesna Vuković i mladi farmer Ivan Detković
scr: RTL

Sinoćnja epizoda RTL-ove Ljubavi na selu donijelo je neke nove obrate, a malo koga nije iznenadilo noćno kupanje koje je mladi farmer Ivan organizirao za svoje djevojke. U bazen su posve odjevene uskočile Gabrijela, Tihana i Samanta, dok su Ivan i Vesna bili prikladno odjeveni u kupaće kostime.

Razgigrana Vesna pokušala je nagovoriti sve nazočne da se okupaju goli. Ipak, podsjećanje na nekadašnje Ivanovo obećanje golišave zabave – druge kandidatkinje nisu prihvatile. “Imamo još vremena za to”, rekao je mladac.

“Vesna je ovim kupanjem u bazenu pokazala da želi ‘riješiti’ Ivana”, kazala je Tihana u kameru dok je Gabrijela dodala: “Mislim da tako sve starije žene iskoriste priliku da se dobro ‘spraše’, bio on mlađi ili stariji od njih.”

Igra “Istina ili izazov” donijela je nova uzbuđenja Ivanovoj farmi smještenoj u Gušću nedaleko Siska. Naime, mladi gazda je od Vesne, koja je odabrala izazov, zatražio da se skine gola. Uslijedilo je zavodljivo spuštanje grudnjaka, uz zamućeni kadar, što je oduševilo Ivana koji je aplaudirao poput razdraganog mladog tuljana.

Ipak, nakon izlaska iz bazena ovaj gušćanski zavodnik povratio je svoj poslovični coolness. “Malo je to dig’lo atmosferu, ali nije ona pokazala ne znam što. Kao da to nikad u životu nisam vidio”, komentirao je Ivan epizodu iz uzavrelog bazena.

Podsjetimo, po dolasku na Ivanovu farmu, Vesna je priznala Ivanu da joj je zapeo za oko. “Jesi li mlad, zgodan i simpatičan? Jesi. A i da mi se sviđaš u neku ruku, sviđaš mi se. Tako da…” kazala mu je izravno.

Nešto ranije je za RTL podijelila svoja razmišljanja o ljubavi te otkrila najbolji recept za zavođenje. “Vidiš kako te gleda, dođeš malo kod njega, koketiraš s njime”, opisala je osnovnu tehniku. Ipak, dodala je da nema nikakve taktike ni strategije za emisiju: “Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa. Tu ne pomaže nikakva strategija. Ako je on, onako mrtav, ne ide”, naglasila je. Kako i sama priznaje, bitan joj je fizički izgled, ali kod nje sve mora biti vrlo – prirodno.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.