Prati nas

Show

Obitelj i novac

Al Pacino će plaćati vrtoglavu alimentaciju, dogovoreni su i bonusi

Ova cifra bi se mogla povećavati u skladu s Pacinovim budućim prihodima. Sve je dio sporazuma o skrbništvu za malenog Romana, koji je rođen u lipnju ove godine. Osim mjesečnih uplata, Pacino će također izdvajati značajne iznose za obrazovanje djeteta, režijske troškove, i troškove liječenja.

Objavljeno

|

Al Pacino čeka bebu
Al Pacino (screenshot: thegameawards/Youtube)

Al Pacino je suglasan svaki mjesec plaćati značajnu svotu svojoj djevojci Noor Alfallah nakon što su potpisali sporazum o skrbništvu za njihovo petomjesečno dijete. 83-godišnji glumac će plaćati čak 30.000 dolara mjesečno 29-godišnjoj majci svoga djeteta.

Navodno, to je samo početna cifra, budući da će se ona povećavati sukladno njegovim budućim prihodima. Pacino je također obvezan platiti značajne iznose Alfallah kako bi joj pomogao u skrbi za njihova sina pa će joj, izvijestili su mediji, dodatno doznačiti 110.000 dolara, a godišnje će dodavati i 15.000 dolara na račun otvoren za potrebe školovanja djeteta.

TMZ javlja i da će nastaviti plaćati već postojeće režijske troškove svoje djevojke i djeteta, uključujući i noćnu dadilju koja košta 13.000 dolara po noći. U sporazumu je navedeno i da će pokrivati troškove liječenja djeteta koji nadilaze troškove koje pokriva zdravstveno osiguranje.

TMZ-ov izvor također izvještava da sporazum o skrbništvu omogućuju glumcu i Alfallah da dijele zakonsko skrbništvo nad sinom, ali i to da će ona imati primarno fizičko skrbništvo, dok će Pacino imati pravo na posjete.

Trenutni aranžman omogućit će im da zajednički donose odluke o tome kakvo će obrazovanje Roman primiti i u kojim će izvannastavnim aktivnostima sudjelovati. Roditelji će se također morati dogovoriti kod kojeg roditelja će Roman provesti blagdane – pretpostavljajući da neće slaviti zajedno kao obitelj.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.