Prati nas

Vijesti

U niskom startu

Hrvatska stranka umirovljenika: Mnogi nas žele za partnere

Hrvatska stranka umirovljenika poželjan je partner za nadolazeće parlamentarne izbore. No usprkos tomu, pripremaju se kao da će na izbore izaći samostalno.

Objavljeno

|

Kako HSU planira povećati svoj rejting i osigurati prelazak izbornog praga te koje konkretne političke ciljeve ističu uoči nadolazećih parlamentarnih izbora?
Veselko Gabričević (scr: HRT)

Hrvatska stranka umirovljenika održala je u Horvatskom pokraj Ivanca tematsku sjednicu. Okupili su se predsjednici općinskih i gradskih organizacija stranke s područja Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Međimurske županije, odnosno 3. izborne jedinice, javlja HRT.

“Željela bi da se ove aktivnosti u varaždinskoj županiji preslikaju na državu. Mi smo u koaliciji s HDZ-om gdje je suradnja vrhunska, imamo 30 posto besplatnog prijevoza, imamo 10 posto za lijekove, tako da je suradnja izvanredna”, rekla je Jadranka Bahlen, predsjednica HSU-a Varaždinske županije.


“Kao ozbiljna politička stranka mi se pripremamo da možemo ići sami i zbog toga se borimo da nam rejting bude što veći, da prijeđemo izborni prag, a onda je lako donositi odluke s kime ćete ići. Zapravo mi smo voljni ići sa svima koji će naš program prihvatiti i mislim da neće biti problema da imamo partnera jer nas mnogi već kontaktiraju i voljni su razgovarati s nama o idućim parlamentarnim izborima”, rekao je Veselko Gabričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP