Prati nas

Show

Gušće report

Ivanova majka upoznala ‘snahe’: Neka ima i dvije mame, bit ću sretna

Mladi farmer Ivan Detković predstavio je majci dvije potencijalne snahe. No jedna od njih, doznali smo, ima palucavi jezik. Hoće li Ivan odabrati pravu i koga će povesti na romantično putovanje?

Objavljeno

|

Majčina ljubav na selu - Zavodnik Ivan Detković predstavlja djevojke Vesnu i Samantu u RTL-ovom zbiljokazu 'Ljubav je na selu'.
Vesna, Višnja i Samanta (scr: RTL)

Mama uvijek zna najbolje? Ne baš, ako ćemo suditi prema najnovijoj epizodi RTL-ovog seoskog zbiljokaza “Ljubav je na selu”.

Naime, gušćanski zavodnik Ivan Detković (30) organizirao je zabavu uz harmoniku i tamburaše na kojoj je prijateljima i majci Višnji predstavio svoje djevojke – Vesnu (52) i Samantu (27). Bila je to prilika da svaka djevojka porazgovara s potencijalnom svekrvom te da zasluži njen blagoslov.

“Kad sam ga vidjela kako izlazi kroz vrata s one dvije gospođe, srce mi je skoro puknulo od radosti. Bila sam jako ponosna. Osjećala sam se kao da ženim sina”, kazala je majka. “Osjećao sam se kao da se ženim dok sam plesao sa Samantom”, potvrdio je Ivan kojemu su i suze potekle.

“Koliko sam vas upoznala, ne znam koliko godine tu igraju ulogu. Dragi jeste, ali sve ovisi o njemu”, kazala je Višnja Detković potencijalnoj snahi Vesni. “Bit ću sretna i zadovoljna što god Ivan odluči, makar imao i dvije mame”, objasnila je u kameru.

“Ivanova mama je jako dobra i draga žena. Prihvatila me je fenomenalno. To me je iznenadilo”, izjavila je Vesna. Iskoristila je priliku i kako bi upozorila Ivanovu majku na Samantine nedostatke. “Ima dovoljno godina, a nema jednog dana radnog staže. Ona se ne trudi ni maknuti čašu sa stola. Za te godine ne mogu vjerovati. Žensko, a ne zna pospremiti iza sebe”, govorila joj je iskreno zabrinuta Vesna. “Ne znam djevojku, ne mogu je osuđivati”, odgovorila je majka koja je prije toga Samanti rekla da joj je draga i da ju gleda kao kći.

Samanta je pak u kameru priznala da nema interesa za Ivana te da glumi naklonost i daje mu lažnu nadu kako bi je poveo na besplatno romantično putovanje. “Ivanova mama i prijatelji su seljoberi koje si ja, iskreno, ne bih poželjela za društvo,” zaključila je Samanta i Vesnu nazvala “ocvalom milfačom”.

No Ivanova majka je ipak kazala kako bi mu Samanta, zbog godina, bolje odgovarala, očito nesvjesna kakvu mrežu oko njenog sina plete plavokosa mlada zavodnica. Mama, ipak, ne zna najbolje, zaključili bismo.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.