Prati nas

Show

Zna što želi

Jasmina: Moj muškarac mora biti psihički stabilan, situiran i neporočan!

Jasmina je objasnila što je za nju ljubav, ali i kakve kvalitete mora imati muškarac kojem će se darovati. Čini se da farmer Miroslav Dekanić, za kojeg se natjecala, nije bio njena srodna duša.

Objavljeno

|

Jasmina Bosančić, sisačka poetesa, otkriva svoje visoke standarde u traženju idealnog muškarca, ističući važnost psihičke stabilnosti, ekonomske neovisnosti te odbijanje poroka poput alkohola i promiskuiteta.
Jasmina Bosančić (scr: RTL)

Jasmina Bosančić (38), sisačka poetesa i jedna od kandidatkinja iz ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, za RTL je opisala svog idealnog muškarca. Kako je otkrila, ima visoke standarde kada je o voljenom čovjeku riječ, a nikada ne bi mogla biti s moralno posrnulim muškarcem.

“Važno je da je psihički stabilan i da ima jak karakter, da ima svoje ‘ja’, da ima svoj posao, da je ekonomski samostalan i da je situiran. Sve te komponente su važne. Osobito mi je bitno da nije sklon porocima. Nikakav alkohol, droga ili promiskuitet. Ne toleriram to.”

“Ljubav je za mene smisao života, pokretač svega, i sve je ljubav”, ispričala je Jasmina. Istaknula je da vjeruje u srodne duše. “Smatram da tijekom života čovjek ne mora imati samo jednu srodnu dušu”, rekla je otkrivši da joj je jedna srodna duša već prošla kroz život.

“Sada, da li je to bila prava srodna duša, teško mi je reći jer ta druga strana nikad nije saznala prave emocije jer bio mi je školski kolega. Ja sam se bojala”, ispričala je Jasmina. Nije bila sigurna vidi li i on nju na taj način, ali osjećala je da joj je srodna duša jer je umjetnički tip kao ona.

“Šutjela sam. Sada mi je tako žao. Upravo zato što nisam probala, ne mogu znati do dana današnjeg je li baš meni bio suđen”, rekla je Jasmina. Nakon škole su svi otišli svojim putem.

Podsjetimo, Jasmina se borila za srce simpatičnog i sramežljivog farmera Miroslava Dekanića (39) iz Ravneša pored Bjelovara. “Želim pokazati svoje kulinarske i druge domaćinske kvalitete jer želim da svekrva vidi da dobiva vrijednu i ozbiljnu snahu”, kazala je smjerna Jasmina, objavljujući svoju taktiku na početku ove avanture.

Nažalost, u ovoj igri ju je porazila mlada Zagorka Gabrijela Juraja (19) koju je Miroslav poveo na romantično putovanje. S obzirom na razliku u njihovim godinama, Jasmina je nekoliko puta jasno rekla da ne odobrava takvu vezu. “Miroslav može tata Gabrijeli”, kazala je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.