Prati nas

Show

Ljubav je bol

Ljubica u suzama, Ranka likuje: Ja sam zlatna djevojka, više instance su me odabrale!

U neočekivanom ljubavnom raspletu, Stjepan je pogazio svoje riječi. Iako je najavljivao da će Ranku prvu izbaciti, u konačnici će je povesti na romantično putovanje.

Objavljeno

|

Suze i smijeh na farmi Stjepana Runtasa u "Ljubav je na selu". Ljubica (73) odlazi, Stjepan odabrao Ranku (67). Emotivan oproštaj i sreća pobjednice. Razotkrivena ljubavna priča uz visak i odluke koje mijenjaju sudbine.
Ljubica i Ranka (scr: RTL)

Ni svemogući visak nije pomogao Ljubici (73), koja je, usprkos vedrom duhu i neospornoj dobroti, morala napustiti farmu Stjepana Runtasa (67) iz Samobora i RTL-ov ruralni zbiljkaz “Ljubav je na selu”. Naime, birajući između svoje dvije djevojke, Ljubice i Ranke, Stjepan je odabrao potonju.

“Ranka nije iskrena prema Stjepanu”, rekao je Ljubici visak. Ali, avaj, muškarci ne haju za visak ni obećanja koja su ranije dali. “Prvi dan kad je došla, od prvog dana se u mene zaljubila”, kazao je Stjepan o Ljubici i priznao da mu ne godi Rankina narav sklona prigovaranju te da je isprva mislio nju izbaciti. Uostalom, to je i više puta najavio.

No Ranka (67) mu je nizala argumente zašto je baš ona prava djevojka za njega. “Vizualno si više odgovaramo i duže se družimo”, riječi su koje su nagnale Stjepana da zadrži prepredenu djevojku Ranku koja mu je zadala najviše muka. Srce, ali ono licitarsko, za oproštaj darovao je Ljubici.

“U mom srcu ima toliko ljubavi da mi je žao što to nisam mogla podijeliti sa Stjepanom”, kazala je Ljubica grcajući u suzama. “Ah, Stjepane, budi dobar i javi se kad imaš priliku”, zaključila je.

Ranka je pak neskriveno uživala u svojoj pobjedi. “Baš sam happy. Dok je Ljubica njega šarmirala, ja sam čekala svoj trenutak”, kazala je. Kasnije je objasnila što smatra svojim glavnim adutom. “Dala bih šansu Stjepanu, normalno. Mislim da je to moja osobna pobjeda. Vjerovala sam samo zato što sam dobila status zlatne djevojke. To mi je puno značilo. Znam da to nije došlo od običnih ljudi, već od viših instanci. To mi je puno značilo.”

Stjepan je pak o budućnosti s Rankom kratko izjavio: “Vidjet ćemo. Ako bude po mom guštu, možemo nešto ozbiljnije započeti.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.