Prati nas

Show

Zrela ljepota

Milena (52) oduševila u bijeloj vjenčanici: ‘I bake imaju bibera u guzi’

Milena je odjenula spektakularnu vjenčanicu u kojoj je u show ušla njena protukandidatkinja Viktorija pa su brojni komentatori zaključili da prpošnoj i zgodnoj Mileni bijela čipka bolje stoji nego mladoj i ukočenoj Viktoriji.

Objavljeno

|

Milena Lutz (52) dokazuje da bijela vjenčanica može izgledati spektakularno i za mladenke u zrelim godinama. Pogledajte njezino raskošno izdanje koje je osvojilo mnoge obožavatelje na RTL-ovom zbiljokazu 'Ljubav je na selu'. Zgodna, ženstvena i samopouzdana, Milena sjaji u bijeloj čipki, pokazujući da ljepota nema dobne granice.
Milena Lutz (scr: RTL)

Mnogi tvrde da bijela čipkana vjenčanica nije prikladna za mladenke u zrelim godinama. Prvenstveno zato što bijela boja simbolizira nevinost pa su, kada je riječ o ženama koje nakon četrdesete odjenu “bjelinu”, gotovo neizbježni neukusni komentari o njihovoj predbračnoj čistoći. Pri čemu se valjda, licemjerno, pretpostavlja da su mlađe mladenke, za razliku od starijih, dostojnije te bijele boje.

Zbog svega toga brojni modni savjetnici sugeriraju kako bi mladenke u zrelim godinama trebale odjenuti kostim krem, bež ili boje slonovače koji će, pretpostavljaju, nositi i u nekim drugim svečanijim prilikama. Kao da žene nakon pedesete ne zaslužuju imati senzacionalnu bijelu vjenčanicu koju će odjenuti samo za tu jedinstvenu priliku, ako to žele, dakako.

A da žene i u pedesetima mogu izgledati čarobno u raskošnoj bijeloj čipki, dokazala je i Milena Lutz (52) natjecateljica RTL-ovog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Naime, Milena je odjenula spektakularnu vjenčanicu u kojoj je u show ušla njena protukandidatkinja Viktorija pa su brojni komentatori zaključili da prpošnoj i zgodnoj Mileni bijela čipka bolje stoji nego mladoj i ukočenoj Viktoriji.

Zgodna i pametna, predivna i ženstvena, samo su neki od epiteta kojima su gledatelji komentirali ovo Milenino izdanje. “Baš blista. Zgodna, zrela, ženstvena!” zaključila je jedna komentatorica, dok je druga dometnula: “Ovo je žena kojoj odlično stoji vjenčanica!”

“Hajde, rekoh, da probam kako je to opet biti u vjenčanici i kakav je to osjećaj”, objasnila je Milena zavodljivo rekavši u kameru: “Dokazat ćemo da bake imaju bibera u guzi!”

Lijepa Milena je porijeklom iz Dubrovnika. Majka je jednog sina i s velikom osjećajnošću prisjeća se pokojnog supruga koji joj je pokazao kako izgleda nesebična ljubav. Živi nedaleko Stuttgarta, a za show je odabrala imanje Ante Munitića (44) u mjesta Donja Banda na Pelješcu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.