Prati nas

Show

Šarmantna

Obožavatelji u šoku: Je li za Bahrin odlazak kriv misteriozni muškarac?

Na društvenim mrežama i forumima uzavrele su rasprave o razlozima odlaska jedne od najintrigantnijih sudionica sezone.

Objavljeno

|

Zašto je Bahra napustila show?
Bahra na udaru morskih valova (scr: RTL)

Vijest da je Bahra Zahirović (58) odlučila samoinicijativno napustiti “Ljubav je na selu”, poput groma je odjeknula među obožavateljima ovog ruralnog zbiljokaza.

Facebook i forumi bruje kako je jedna od najprepoznatljivijih RTL-ovih zvijezda izgubila želju za sudjelovanjem, budući da aktualna sezona obiluje brojnim osebujnim kandidatkinjama u čiju je sjenu pala. Razglabalo se o svemu i svačemu pa i o navodnom tajanstvenom muškarcu koji je osvojio Bahrino srce zbog čega je poželjela povratiti slobodu i napustiti farmera Stjepana Runtasa (67). No čini se da je istina posve drugačija.

“Smatrala sam da mi je već svega dovoljno, odnosno da sam se dobro provela. Sama sam odlučila da želim napustiti farmu. Stjepan mi to nije zamjerio, ali iznenadilo me kada sam doznala da me nije planirao izbaciti. Baš sam se razveselila”, rekla je šarmantna Zagrepčanka za RTL.

Kako je priznala, puno joj muškaraca hofira, no ona za to ne haje previše. “Nudi mi se dosta ljudi, ali ne usuđujem se s nikime bližiti jer ne vjerujem ljudima. To mi je pomutnja koja me sputava”, rekla je. 

Bahra je objasnila da ljudi u svim godinama imaju pravo na ljubav. Nebitno je što pišete, bitno je što ja kažem, poručila je komentatorima na društvenim mrežama.
Bahra Zahirović (scr: RTL)

Moda bi razlog njenom ljubavnom statusu mogli pripisati visokim standardima od kojih ne odustaje ni pod kojim uvjetima. “Ja Bahra kao Bahra još očekujem muškarca. Znači, primitivan muškarac me ne zanima. Mora biti vrhunske kvalitete, uredan, pun kvalitete čistoće, lijepog oblačenja. U prvom redu, pristup, što mi je bitnije od svega, dobar kavalir, džentlment, mora biti kvalitetan u ljubavi, a ne neki mlitavac. Ja volim kvalitetu jer sam još uvijek kvalitetna žena”, rekla je ova četverostruka kandidatkinja RTL-ove emisije.

U svakom slučaju, ne pronađe li uskoro muškarca svog života, a što joj od srca želimo, očekujemo Bahrin povratak u idućoj sezoni “Ljubavi na selu”. Ili možda čak i u ovoj, jer u aktualnoj sezoni, čini se, sve je moguće.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.