Prati nas

Vijesti

Daje svima

Poštar Nikola dijelio tuđe mirovine u kafiću u Bijeljini, priveden je

Ubrzo je stigla i policija, koja je pijanog poštara privela u policijsku postaju, a na informativni razgovor mu je pozvala i šefa.

Objavljeno

|

Skandal u Bijeljini! Mladi poštar Nikola Božić, u pijanom stanju, šokirao goste kafića dijeleći nepodijeljene mirovine. Atmosfera napeta, verbalni sukob prerastao u tuču. Policija intervenirala, Božić priveden. Direktor Pošte, Rada Bjelica, pozvan na razgovor. Prijeti mu otkaz.
ilustracija: S. Bura/mj

U jednom od ugostiteljskih objekata u Bijeljini sinoć se odigrala neobična scena kada je mladi poštar Nikola Božić, u očigledno pijanom stanju, počeo dijeliti nepodijeljene mirovine gostima kafića. Incident je kulminirao tučnjavom, a Božić je na kraju priveden u policijsku postaju.

Prema informacijama BN-a, poštar Božić je prilazio stolovima u kafiću, časteći goste i pićem i nepodijeljenim mirovinama iz svoje poštarske torbe. Izvor tvrdi da je atmosfera bila uznemirena, a neki gosti su izražavali nezadovoljstvo ovakvim postupkom. Došlo je i do verbalnog sukoba koji se ubrzo pretvorio u fizički obračun.

Policija je pozvana kako bi smirila situaciju, a sve je završilo tako da je privela poštara u postaju. Nešto kasnije, BN je doznao da je policija pozvala na informativni razgovor i direktora Pošte u Bijeljini, Radu Bjelicu, kako bi istražili okolnosti ovog neobičnog incidenta. Lokalni portali javljaju da mladom poštaru Nikoli prijeti otkaz.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.