Prati nas

Show

Zlatna djevojka

Ranka razočarana paškom janjetinom: Same žlundre i kosti

Samoborski farmer Stjepan Runtas nikako da ugodi zlatnoj djevojci. Nakon smješta u Samoboru, ali i neuredne vikendice na Pagu, ovoga puta duboko ju je razočarala paška janjetina.

Objavljeno

|

Romantični izlet na Pagu u epizodi RTL-ovog Ljubav na selu: Morska avantura s iznenađujućim obratima!
Ranka, Stjepan i Ljubica (scr: RTL)

Idila na Pagu polako se primiče kraj, ali Stjepan Runtas (67), samoborski farmer, još uvijek nije odlučio koju će sretnicu odvesti na romantično putovanje nakon što je kandidatkinja Bahra samoinicijativno napustila Pag i ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu”.

Koferi su spremni za povratak na kontinent, ali prije nego što se svi upute svojim kućama, Stjepan je odlučio preostale dvije djevojke utješiti paškom janjetinom. Ali, čini se, da romantika nije bila na jelovniku.

Večera u paškom restoranu, u kojem je janjetina glavni specijalitet, nije protekla kako je planirano, barem ne za zlatnu djevojku Ranku (67). “Same kosti. Kaj bum jela tu? Pogle! Same žlundre!” negodovala je Ranka dok je nevoljko prebirala po tanjuru. Njezine pritužbe nisu promakle Ljubici (73), koja je komentirala kako Ranka često glumi i nalazi način da prigovara.

Stjepan, iako više naklonjen Ranki, primijetio je njezinu sklonost prigovaranju. “Ponaša se kao da je kći američkog predsjednika”, dometnuo je, ali unatoč tomu, izražava više simpatija prema njoj. Dodatno ga je pogodilo što mu Ranka daje do znanja da ne podnosi alkoholičare, dok Stjepan tvrdi da uopće ne pije.

Obje djevojke nadaju se da će biti odabrane za romantično putovanje. “Naravno da bi mom egu godilo da postanem pobjednica. Jer ja sam zlatna djevojka. Ipak, to ima svoj status”, priznala je Ranka. Hoće li Stjepan odabrati baš nju, ostaje nam za vidjeti. Na odlasku je poželjela vratiti se u njegovo morsko ljubavno gnijezdo.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.