Prati nas

Show

Previše ili ne?

Rankin princ iz snova je želja svake žene, opisala ga je

Dok nestrpljivo iščekujemo rasplet napete ruralne sage, Ranka je objavila svoje kriterije za savršenog partnera.

Objavljeno

|

Meta opis: U 'Ljubav je na selu', Ranka (67) je odabrana za romantično putovanje na imanju Stjepana Runtasa (67). Unatoč različitim mišljenjima, otkrila je svoje visoke standarde za 'princa iz snova'. Traži kulturan, pristojan partner koji je osjetljiv na njene emocije, bez alkohola i 'loših primisli'. Hoće li Stjepan zadovoljiti ove kriterije, pratite njihovu ljubavnu priču na selu.
Ranka Janković (scr: RTL)

Ranka Janković (67) došla je na imanje Stjepana Runtasa (67) kao zlatna djevojka, a farmer ju je odabrao za romantično putovanje, iako su se često razilazili u mišljenjima.

Iako još ne znamo kako će završiti njihova priča u ruralnom zbiljokazu “Ljubav je na selu”, Ranka je za RTL otkrila kako bi trebao izgledati njen princ iz snova. Uklapa li se u tu sliku Stjepan, procijenite sami.

“Ukusi su različiti, jasno, ali moj bi morao biti kulturan građanin, pristojan, obazriv. Morao bi imati ophođenje sa ženom. Morao bi me poznavati. Morao bi znati kad mi se plače da plačem, kad mi se smije da se veseli sa mnom. To je tako rijetko.”

“Da, puno tražim, takav bi morao biti moj princ”, ispričala je i dodala da bi njen partner morao biti normalan, ne bi smio piti alkohol i imati “loše primisli”. Da bi Ranka mogla uživati kraj njega, kaže da bi “morao poznavati ženu”. “Ako toga nema, nema ničega”, zaključila je ova šarmantna Zagrepčanka.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.