Prati nas

Show

Ljubav do neba

Srbijanske umirovljenice: Nije Vučić kriv za male mirovine, kriva je država!

Internetom se širi viralni video s tri srbijanske umirovljenice koje, unatoč skromnim mirovinama, strastveno podržavaju predsjednika Aleksandra Vučića

Objavljeno

|

Na pitanje zašto glasaju za Aleksandra Vučića, ako su im mirovine tako male, tri su umirovljenice ponudile čitav niz razloga
scr: N1

Društvenim mrežama širi se anketa koju je među srbijanskim umirovljenicima provela N1 televizija. U kratkom isječku snimljenom u Leskovcu tri su umirovljenice vrlo zorno prikazale i tragediju i komediju ovih prostora.

Naime, novinar je prišao ženama na ulici koje su mu odmah rekle da čekaju da cestom prođe srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Uzbuđene su, objašnjavaju, jer mu nikad ranije nisu prišle tako blizu. One su, pogađate, njegove vatrene glasačice. “Naravno da glasamo za njega. Imamo mirovine 20.000 dinara (170 eura), bolesni smo ljudi, ja sam srčani bolesnik. Operirana sam, a suprug mi je srčani bolesnik”, kazale su uglas.

Na pitanje zašto glasaju za njega, ako su im mirovine tako male, tri su umirovljenice ponudile čitav niz razloga: “On daje. Netko ima 20.000, netko 25.000, a netko i 30.000 dinara. Koliko nam daju, s tim raspolažemo. Bolje je nego prije. Volimo ga zato što je dobar čovjek.”

Na pitanje o tome tko je krivac za siromaštvo umirovljenika, jedna umirovljenica je kao iz topa ispalila: “Država!” Dok su druge dvije objasnile: “Nije valjda Vučić kriv?! Nije Vučić kriv!” Uglavnom, nađite nekoga tko će vas voljeti kao što ove tri umirovljenice vole Aleksandra Vučića.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.