Prati nas

Show

Ljubav i selo

Stasitom Branku je slomljeno srce: ‘Smilja će kad-tad zakukati za mnom’

Ljubavna saga na selu dostigla je vrhunac! Zlatna djevojka Smilja odbacila je Branka zbog nedostatka emocija i udvaranja drugim ženama.

Objavljeno

|

Branko obećava promjenu, ali Smilja odbija ljubav, želeći samo prijateljstvo.
scr: RTL

Ni nakit, ni romantične večeri, niti ljubavne izjave nisu pomogle farmeru i Jakšićkom zavodniku Branku Jurkoviću (66) otključati srce svoje zlatne djevojke Smilje Livančić (56) iz Pakraca. Naime, u najnovijoj epizodi RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Smilja je u oči pobrojala Branku sve njegove grijehe, priopćivši mu da u svoje srce za njega ima tek mjesto rezervirano za prijatelje.

“Previše se ponavljaš, reci nešto novo”, kazala mu je vidno uznemirena Smilja dok joj je Branko obećavao zvijezde s neba. “Želio bih si moja”, rekao joj je. “Ni meni se želje ne ispunjavaju, ništa od toga”, odgovorila mu je i nastavila bijesno: “Ljubav mi ne možeš dati, jer mi ni sad ne daješ. Ne želim generala, uvijek mi naređuješ. Kad sam dobre volje, ti gledaš da mi to uništiš.”

Branko joj je kazao da mu je ona na prvom mjestu te da mu djevojke s kojima se dopisuje putem mobitela ništa ne znače. No, ona mu nije mogla oprostiti što se s drugim ženama dopisuje naočigled svih. “Od početka to radiš, od dana kad sam ti postala zlatna djevojka. Stavio si mi mobitel pod nos, ljubio si Ružicu. Čim je ona okrenula leđa, pisao si trećoj”, nabrajala je Smilja.

Kako je objasnila u kameru, smatra da je Branko, za svoje godine, zgodan muškarac, no nedostaju mu emocije i smisao za romantiku. “Bahat je, ima naređivački stav i ne treba mi to u životu”, nabrajala je. “Mogao bih je naučiti poštivanju, povjerenju, dao bih joj srce, približio bih joj se, ali mi ne dozvoljava. Ljubomorna je 99 posto”, požalio se šarmantni Branko.

“Ljubav smo prekrižili. Romantika – nula bodova. Možemo li biti prijatelji?” upitala ga je njegova zlatna djevojka. “Razmislit ću”, odgovorio je Branko. “Kad-tad će zakukati za mnom”, zaključio je u kameru navodeći da diže ruke od lijepe Pakračanke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.