Prati nas

Show

Gušće

Vesna: ‘Ivan je pogriješio. Ako pokuca na moja vrata, otvorena su!’

Ljubavni labirinti RTL-ovog zbiljokaza odveli su farmera Ivana iz Gušća prema Samanti iz Zadra. Odlučio je da će baš nju povesti na romantično putovanje.

Objavljeno

|

Ivan (32) izbacio Vesnu (52), birajući Samantu (27) za romantično putovanje. Vesna ostala optimistična, dok je Samanta otkrila svoje pravo mišljenje o Ivanu. Intrigantna ljubavna drama na farmi u Gušću.
Vesna Vuković (scr: RTL)

Mnogi je gledatelj RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” ostao razočaran najnovijim zbivanjem na farmi u Gušću. Naime, seoski zavodnik i farmer Ivan Detković (32) izbacio je iz igre Vesnu Vuković (52) pa će na romantično putovanje povesti Samantu Knežević (27).

U neugodnom zadatku eliminacije, Ivan je Vesni rekao: “Draga si mi, kulturna i imam sve pohvalno reći o tebi”. Ona mu je, posve iskreno, uzvratila komplimente.  Samanti je rekao: “Od prvog dana si mi super i draga. Što se tiče kućanskih poslova malo si me iznenadila. Stigneš naučiti, tek ti je 27 godina. Barem da skratiš spavanje do deset.”

No muško srce posvađano je s razumom pa će mu društvo na romantičnom putovanju praviti Samanta koja je jasno iza Ivanovih leđa ponavljala da joj do romantike s njime nije. Priznala je i da glumi naklonost i daje mu lažnu nadu kako bi je poveo na besplatno putovanje. “Ivanova mama i prijatelji su seljoberi koje si ja, iskreno, ne bih poželjela za društvo”, zaključila je Samanta.

Samanta se neće nikada popraviti, kazala je Vesna, a što se tiče Ivana, nada još uvijek postoji. “Vjerujem da su kod njega presudile moje godine. Starija sam od njega, zato je odabrao Samantu. Uvjerena sam sto posto da je Ivan napravio jednu veliku grešku. Ako bi se Ivan ikada odlučio bilo što, moja vrata su mu uvijek otvorena. Eto njega za par dana. Vraćam se kući, poslu, nastavljam život. Možda Ivan pokuca na moja vrata, nikad se ne zna”, rekla je uz smijeh.

Samanta je pak nastavila svoj sramotni niz ageističkih i uvredljivih izjava nazvavši Vesnu “starom kokoši” i “starom milfarom”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.