Prati nas

Show

Ruralni zbiljokaz

Zlatna djevojka Smilja o Branku: ‘Joj, nek’ je i to prošlo!’

‘Bila sam udana u Lipovljane pa sam se preselila u Zagreb, trbuhom za kruhom. Radila sam kao čistačica i u raznim pogonima tekstilne industrije’, kaže simpatična Smilja.

Objavljeno

|

"Ljubav je na selu" se približava kraju, a Smilja Livančić iz Pakraca otkriva svoju životnu priču. Sa 56 godina i dva braka iza sebe, Smilja je majka četvero djece te iskusna čistačica iz Zagreba. Unatoč izazovima, uživa u brizi o djeci i ima bogato iskustvo rada u tekstilnoj industriji. Prijavila se za show zbog Branka Jurkovića, a njihova ljubavna priča krije se u završnici sezone. Smilja, nesuđena "teta u vrtiću", otkriva svoju životnu putanju pred milijunskom publikom.
Smilja Livančić (scr: RTL)

Kako se RTL-ov ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu” primiče kraju, sve više doznajemo o kandidatkinjama koje su osvojile srca stasitih hrvatskih (i jednog slovenskog) farmera.

Još uvijek ne znamo je li zlatna djevojka Smilja Livančić (56) iz Pakraca pokleknula pod nasrtajima jakšićkog zavodnika Branka Jurkovića (66), no doznali smo neke detalje iz njenog ranijeg života.

Kako je, posve iskreno, ispričala za RTL, Smilja iza sebe ima dva braka. “U prvom braku sam se prezivala Vlahek, a djevojačko prezime mi je Kragulj. Ima nas sedmero braće i sestara; pet sestara i dva brata.”

Smilja iz prvog braka ima troje djece; dvije kćeri i sina, dok iz drugog braka ima sina. “U prvom braku suprug mi nije dozvolio raditi. Kad sam se rastala, počela sam skupljati staž. Bila sam udana u Lipovljane pa sam se preselila u Zagreb, trbuhom za kruhom. Radila sam kao čistačica i u raznim pogonima tekstilne industrije,” navela je simpatična kandidatkinja.

Najviše, dodaje, voli čuvati djecu, jer je s djecom uvijek zanimljivo. Uostalom, od malih nogu čuvala je braću i sestre, a potom i svoju djecu, kaže ova nesuđena “teta u vrtiću”.

“Prijavila sam se za 15. sezonu ‘Ljubav je na selu’ za farmera Zvonka Šantalaba. U ovu sezonu sam došla zato jer je Branko gledao cijelu prošlu sezonu i svidjela sam mu se. Pa me je prozvao za ovu sezonu. Joj, nek’ je i to prošlo!” zaključila je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.