Prati nas

Show

Dobri savjeti

Bahra ne podnosi grubijane i propalice: Želim mu u očima vidjeti koliko me voli

Bahra se prisjetila prve školske ljubavi, uzbuđenja prvog poljupca i romantične šetnje Maksimirom. Danas traži savršenog partnera te mudro savjetuje mlade o ljubavi i odnosima.

Objavljeno

|

Bahra Zahirović uživa u opuštenom trenutku na klupi u parku, prisjećajući se prvih ljubavnih iskustava i dijeleći mudre savjete o ljubavi i odnosima.
Bahra zahirević (scr: RTL)

RTL-ova zvijezda Bahra Zahirović (58) ponovno je osvojila javnost svojom iskrenom ispoviješću, ovoga puta o ljubavi i ljubavnom životu. Veteranka ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” prisjetila se svojih ljubavnih početaka, udijelivši pokoji savjet svojim mladim štovateljima.

“Bila sam zaljubljena u 16. godini. Bila je to mala školska ljubav, pusice u lice, zagrljaji, šetnje, sladoled. Bili smo dječurlija. Bilo je predivno, išli smo na plesnjake i u disko. Bilo je to jako lijepo”, kazala je.

Njihov prvi izlazak, prisjetila se, bila je šetnja Maksimirom i zagrebačkim Gornjim gradom. “Smijuljili smo se. Ubrao mi je mali poljski cvjetić, tratinčicu. Mahao mi je njome. Kazao je: ‘Bahrice, idemo se igrati ‘voli me, ne voli me’. Trgajmo laticu po laticu.’ To su bila moja prva iskušenja. Baš je bilo zanimljivo, ti novi počeci”, raznježeno je kazala Bahra za RTL.

Prisjetila se i prvog sentiša koji je plesala sa svojom mladenačkom ljubavi. “Zagrlio me je i tada mi je dao prvi poljubac u usta. Uzbudila sam se, pocrvenjela sam, oboje smo se postidjeli. To mi je za pamćenje, ta prva početna faza zaljubljivanja.”

Danas Bahra traži muškarca koji neće imati mane poput alkoholizma, grubosti, dominantnosti i fizičke neuglednosti. “Ne volim muškarce koji omalovažavaju žene, koji su grubi, psuju, oni koji su neuredni. Ne volim varalice koji manipuliraju. Ne volim labilne ljude oba spola. Volim samo prave džentlmene i kavalire. Želim samo onoga kome ću iz očiju prepoznati koliko me voli. Ljubav kreće kroz želudac, a ne može ići kroz oči. Ali se sve i kroz oči dobro vidi.”

Svojim mladim obožavateljima mudra Bahra savjetuje: “Pobrinite se da ljubavne veze budu kvalitetnije, što bolje i nježnije. Neka žene u životnom stavu budu posvećene pažnjom i ljubavlju. Kako je prvi poljubac bio lijep, neka i poljubac za rastanak bude lijep. Dajte ženama pregršt ljubavi. Nemojte ljubav prevoditi u grube ambicije, grube situacije. I vi žene nemojte nadjačati muškarca ako je on dobar, nježan i miran. Nemojte udarati muškarce.”

I na kraju, sve je to ljupka Zagrepčanka sažela u kratku životnu mudrost: “Ako netko nije za ljubav, neka ne kreće tim životnim putem.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.