Prati nas

Show

Tiha noć

Bahra: ‘Otkad sam krštena, Božić mi je poseban blagdan’

Misa na Badnjak i pečenje kolaža za simpatičnu Bahru su obveza i radost. Ipak, kaže, neće pretjerivati u pečenju kolača.

Objavljeno

|

Bahra se krstila
Bahra Zahirović (screenshot: Youtube)

RTL-ova zvijezda Bahra Zahirović otkrila je kako će provesti božićne blagdane. “Blagdane ću provesti doma s prijateljicom s kojom dijelim dio stanovanja. Zajedno ćemo ih provesti u toploj kući, u romantičnom ugođaju. Speći ću nešto malo kolača, ali ne puno”, ispričala je Bahra za RTL te dodala kako se osjeća blagoslovljenom. 

“Otkad sam primila sakramente jako mi je poseban ovaj blagdan. Osjećam se nadarena Duhom svetim, sretna sam. Također, osjećam se posebno, idem na mise, no ne baš svaku nedjelju, ali trudim se svaku drugu.”

“Na Badnjak ću svakako na misu i veselim se tome. Također, neki dan sam bila na Kamenitim vratima, pomolila sam se i zapalila svjećicu za sve dobre ljude i da nam bude blagoslovljeni mir na zemlji”, komentirala je sretno Bahra.

Također, komentirala je kako i zašto se odlučila na odluku za primanje sakramenata. “S obzirom da sam tu rođena i da sam naučila takav odgoj: odlazila sam uvijek i na mise i na kamenita vrata – posložila sam si kockice i pomislila zašto ne bih ja sve napokon primila: krštenje, prvu prečest i krizmu”, rekla je Bahra te dodala kako su joj bliski prijatelji kumovi.

Bahra je trenutno zaposlena te se bavi čišćenjem ureda, a i dalje je u kontaktu s pojedinim natjecateljima showa ‘Ljubav je na selu. “Ponekad razmijenim koju poruku sa Suzanom, Amrom i Rankom tek toliko da se vidi da se nismo zaboravili, a s Irenom popijem i prijateljske kave. Prijateljsku kavu također dogovaram i s Rankom”s, rekla je Bahra. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.