Prati nas

Show

Neodlučni bajker

Mijo (58): Obje su mi drage, Branki sam rekao da je frustrirana bakica

Branka ga je pritiskala oko Josipe, sumnjajući u njegovu iskrenost, što je dovelo do konačnog kraha. Mijo tvrdi da nije očekivao ovakav ishod te da su obje djevojke dobre, ali i dalje je nejasno kojoj od njih dvije bi radije darovao srce.

Objavljeno

|

Romantika završila - Brankica (59) odustala od Mija (58) zbog njegove nevjernosti. Mijo priznaje vezu s Josipom, što je dovelo do kraha ljubavne priče.
Brankica i Mijo (scr: RTL)

Da je prije par tjedana bilo pitati obožavatelje ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” koji će par nadrasti televizijske ekrane, mnogi bi dali ruku u vatru da će to biti Brankica Kobasić (59) i Mijo Bošnjak (58). No usud je htio drugačije pa je Brankica otkazala romantične osjećaje prema farmeru zaljubljenom u gajenje cvijeća, a koji za vjernost odveć ne haje.

Čini se da je Mijo sreću pronašao u zagrljaju djevojke s kojom je održavao odnos za vrijeme dok se udvarao Brankici, a Brankica nije dovoljno moderna da bi pristala na, kako je ranije izjavila, leptirića koji leti s cvjetića na cvjetić. Da bi stvari bile posve jasne, Mijo je još jednom za RTL prizvao događaje koji su pridonijeli krahu romanse.

Sviđa mu se Branka, ali sviđa mu se i Josipa

“Sve je krenulo lijepo i svidjela mi se Branka, ali dogodilo se nešto sa strane i prije nego li je ovo sve počelo i malo sam popustio i zeznuo sam se. Pa ne znam što bih rekao, je li mi žao ili nije. Jako me pogodilo, bio sam jako razočaran i jako ljut i tužan. Ne znam, nije trebala to tako baš izvesti, mogli smo i nekako drukčije riješiti. Ja sam predložio da idemo dalje, da vidimo do kuda možemo ići i hoće li biti prijateljstvo ili ne. Ali Branka to nije htjela. Krenula je nekako ružno pa je ružno i završilo” kaže Mijo.

Branka ga je svojim pritiskanjem oko misteriozne Josipe, koja joj je slala poruke navodeći da je ona Mijina djevojka, jednostavno izbacila iz takta. “Rekla mi je da lažem, a ja ne lažem. Ja sam rekao odmah što je bilo. Ta me je cura pratila dvije godine na društvenim mrežama, pisala mi, lajkala i komentirala, a ja sam mislio da je premlada za mene. Na kraju me pozvala da dođem na bazene da je upoznam i tako smo se upoznali. Bila je zezancija i na kraju sam zeznuo samog sebe.”

Zna li Mijo koju djevojku želi?

No misli li Miljo ozbiljno s upola mlađom djevojkom za koju je govorio da želi dijete s njim? “Ta djevojka je isto jako draga osoba i nisam htio nikoga povrijediti. Nisam očekivao da će doći kod mene, ovo i ono, i da će ona pisati Branki. Nisam znao ni na čemu sam s Brankom. Sve je to prekratko da bi se čovjek odlučio na nešto. To samo može biti jedan lijep početak”, kaže.

I jedna i druga su dobre, kaže Mijo. Branka mu je, kazao je, i dalje draga, ali se više ne da ni poljubiti kada je sretne. “Branka mi se činila u jednom trenutku da me stvarno želi, a u drugom trenutku mi se čini da nije sigurna želi li išta ili ne. Tako da sam se stalno dvoumio i na kraju popusti. Bilo je to što je bilo. Ali nisam očekivao da će tako završiti na ručku, bilo mi je stvarno teško. Rekao sam Branki da je frustrirana bakica, ali stvarno nisam mogao šutjeti”, zaključio je RTL-ov nestaško.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.