Prati nas

Vijesti

Banski dvori

Plenković: Blagoslovljen vam Božić, nadahnimo se optimizmom i snagom!

Božić nas, istaknuo je, potiče na susretljivost, razumijevanje i darežljivost prema bližnjima, osobito onima koji trebaju pomoć i solidarnost.

Objavljeno

|

Plenković obećao veće mirovine.
Andrej Plenković (screenshot: HDZ/Youtube)

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković čestitao je Božić hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu te poželio da najradosniji kršćanski blagdan nadahne sve optimizmom i snagom te donese obilje mira i veselja te obiteljskog i prijateljskog zajedništva.

”Dragi sugrađani, drage Hrvatice i Hrvati u domovini i inozemstvu, u ovo blagdansko vrijeme, u ime vlade i u svoje osobno želim vam od srca čestitati Božić. Neka vama i vašim obiteljima donese radost, vedrinu i zajedništvo”, proučio je Plenković.

Božić nas, istaknuo je, potiče na susretljivost, razumijevanje i darežljivost prema bližnjima, osobito onima koji trebaju pomoć i solidarnost.

“Neka nas najradosniji kršćanski blagdan nadahne optimizmom i snagom u ispunjavanju predstojećih zadaća kako bismo zajedno gradili još uspješniju Hrvatsku. Svima vama želim obilje mira i veselja te obiteljskog i prijateljskog zajedništva. Sretan vam i blagoslovljen Božić!”, napisao je Plenković u božićnoj čestitki.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.