Prati nas

Ljubav

Ljubav bez granica

Mladić iz Zagreba: ‘Patim za starijim ženama, ali nemam sreće’

Mladi Zagrepčanin je posve iskreno zatražio pomoć, no sve što je dobio su odgovori koji odišu neprimjerenim humorom. Kako bismo mu pomogli u njegovim ljubavnim naporima, donosimo smjernice za upoznavanje starijih žena, prilagođene različitim životnim stilovima.

Objavljeno

|

Otkrijte intrigantnu priču mladića koji traži ljubav starije gospođe. Savjeti o upoznavanju na elegantnim mjestima, online datingu, supermarketima, satovima joge i planinarenju. Slijedite smjernice za ostvarenje ljubavnih snova prilagođene različitim životnim stilovima.
ilustracija: S. Bura/mj

Mladi muškarci vole starije gospođe. To je činjenica koju smo na ovim stranicama već bezbroj puta analizirali. No istinitost te tvrdnje ne znači da je ona lako provediva u djelo. Upravo to potvrđuje i mladić koji je na hrvatskom dijelu Reddita zavapio: “Pomozite, gdje mogu upoznati stariju gospođu za ljubav?”

“Zaista me zanimaju odgovori, ako ima mojih istomišljenika ovdje. Oduvijek me privlače žene tridesetak godina starije od mene, no nikako mi ne polazi za rukom upoznati takvu ženu koja bi voljela mlađeg partnera. Znate li nekakva mjesta u Zagrebu koja slove kao dobra za tako nešto? Ako imate bilo kakav savjet, slobodno pišite”, napisao je nesretni mladac.

Dakako, sukladno domaćem mentalitetu, odgovori koje je dobio odišu lošim i primitivnim “humorom”, uz par časnih iznimki koje su mu poželjele sreću. I zato smo odlučili ovom zagrebačkom mladiću, koji nema sreće u ljubavi, ponuditi nekoliko savjeta gdje upoznati ženu svojih snova; sukladno preferiranom životnom stilu i objektivnim mogućnostima.

Barovi višeg standarda i hotelski barovi

Zrele žene u urbanim sredinama često posjećuju hotelske barove zbog sofisticirane atmosfere u kojoj se može nesmetano razgovarati bez nadglasavanja loše glazbe koja izvire sa svih strana. Znaju da je to mjesto za upoznavanje kvalitetnih muškaraca višeg standarda koji znaju što žele od svog života. Iako nije isključeno da će se povremeno susresti i s kakvim zalutalim vjetropirom. Hotelski bar, uglavnom, djeluje kao vrsta filtra za muškarce kada su u pitanju zrele žene.

Na internetu, ali ne budite balkanski kliše

Dakako, ne mogu si svi priuštiti Esplanade Lounge & Cocktail Bar, a neki preferiraju i ležernije načine i manje pretenciozne životne stilove. Jedno od najboljih mjesta za upoznavanje žena koje traže mlađe muškarce i dalje je internet sa svim svojim dating stranicama i servisima.

Posebno je dobro u takvim digitalnim uslugama što omogućavaju ženama postaviti raspon godina za potencijalnog partnera pa mladići znaju odmah na čemu su. Iako ni to nije uklesano u kamen. Pri tome nemojte zanemariti društvene mreže na kojima je sve više zrelih ljudi. Izbjegavajte dijeljenje ljigavih komplimenata i ulijetanje u inbox nemuštim uzvicima i pozdravima.

Konzum, Kaufland, Spar…

Upoznavanje žena u supermarketu je prava umjetnost. Prije svega, dobra je ideja redovito ići u isto vrijeme svaki dan ili tjedan. Na taj način imate veću šansu susretati iste žene više puta i razvijati odnos s njima. Ponudite joj otrgnuti vrećicu za povrće ili je pitajte da vam pomogne pronaći dobru lubenicu. Kad se drugi put sretnete, pohvalite lubenicu koju je odabrala, a tada ste već korak bliže tomu da je pitate što planira te večeri. A ako još ništa nije planirala, to je vaša prilika.

Satovi joge nisu loša stvar

Satovi joge puni su zrelih žena koje žele dobro brinuti o svom tijelu. Iako se možda kolebate oko upisivanja satova joge, omjer muškaraca i žena ide vam u prilog. To je jednostavno mjesto za upoznavanje zrelih žena jer nema previše muških samaca koji bi vam mogli biti konkurencija. Štoviše, to je dobra vježba pa bez obzira na uspjeh u hofiranju, radite nešto zdravo za sebe.

Na Sljemenu, zadivite je svojom izdržljivošću i šarmom

Ako želite upoznati zreliju ženu koja se brine o zdravlju i vodi aktivan način života, najbolji način za to je u prirodi. Planinarenje je najbolja opcija za upoznavanje ljudi, iz nekoliko razloga. Primjerice, na sljemenskim planinarskim stazama ima puno prilika da zastanete i razgovarate s drugim planinarima. Planinari (čitaj: planinarke) često odmaraju i uživaju u pogledu, hvataju dobru fotografiju, uživaju u čistom zraku.

To vam pruža priliku da im priđete. Možete razgovarati o najljepšim stazama, pitati je li već hodala tom stazom, i slično. Ako imate prijatelja s istim interesom, povedite ga sa sobom. Zrelije žene obično ne idu planinariti same pa povedite prijatelja koji će razgovarati s njezinom prijateljicom.

Imate li kakav dodatni savjet ili nam samo želite prepričati vaše iskustvo? Slušamo vas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.