Prati nas

Show

Težak život

Bahra (59): ‘Nemam stan, blokirana sam, ali ne želim opterećivati djecu’

Iako to mnogi očekuju, televizijske osobe često ne žive glamuroznim životom. Bahra je osvojila naklonost gledatelja svojom jednostavnošću i iskrenošću, a sada joj treba pomoć.

Objavljeno

|

Bahra Zahirović uživa u opuštenom trenutku na klupi u parku, prisjećajući se prvih ljubavnih iskustava i dijeleći mudre savjete o ljubavi i odnosima.
Bahra zahirević (scr: RTL)

Iako je uvijek pred kamerama vedra i nasmijana, RTL-ova reality zvijezda Bahra Zahirović, proživljava pravu životnu dramu. Naime, kako je ispričala za Story, iznimno joj teško pada podstanarski život i ponovno seljenje na pragu sedmog životnog desetljeća. Jedini što želi jest – stalna adresa.

“Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo”, kazala je.

Kao i brojni građani Hrvatske, nikada nije imala dovoljno velika primanja da bi dosegnula kreditnu sposobnost za kupovinu vlastitih kvadrata. “Sad mi je račun blokiran jer sam vjerovala onome kome nisam trebala. Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele”, požalila se.

59-godišnjakinja je zahvalna svojim stanodavcima, no svjesna je da tamo gdje trenutno živi neće moći biti zauvijek. Također, otkrila je kako s njom već dugi niz godina živi prijateljica koja zbog zdravstvenih poteškoća ovisi o njoj. “Gdje god idem, vodim nju. Mi se poznajemo od malih nogu i zajedno smo išle u školu. Ona, nažalost, više nije radno sposobna”. Svjesna je, dodaje, da postoje ljudi kojima je teže nego njoj pa u svojoj ispovijesti ne želi zvučati sebično.

Zahirović s bivšim partnerom ima sina i kćer. Kazala je kako ih rijetko viđa jer je kći izgradila svoj život u inozemstvu, a sin, kao i ona, vodi borbu s financijama. “S djecom nažalost nisam u kontaktu jer im nemam što ostaviti. Sin se jedno vrijeme pojavljivao u mom životu pa ga nema. Nažalost, ni on nije materijalno osiguran. Ja djeci ne želim biti teret”, ispričala je šarmantna Bahra.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.